Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Googlighting: Noul spot prin care Microsoft isi bate joc de Google

Tags: google, google apps, google docs, microsoft

Google si Microsoft nu sunt prietene, nici pe departe. Cele doua companii rivale se dusmanesc de mult, iar acum Microsoft a lansat un nou atac la adresa Google, de data aceasta vizand serviciile de cloud computing Google Docs si Google Apps.
In noul clip video, care culmea, a fost incarcat pe YouTube, site ce apartine tot lui Google, Microsoft incearca sa discrediteze noul Google Docs care doreste sa inlocuiasca binecunoscuta suita Microsoft Office.
 
Se face referire in mod subtil si la produsele nereusite pe care Google a fost nevoit sa le scoata de pe piata, cum ar fi Buzz si Wave, dar si la faptul ca produsele Google Apps pot fi utilizate doar atunci cand exista acces la internet si ca nu ofera spell-check sau alte functii esentiale, pe care Microsoft Office le-a implementat cu succes.
 
Google este luata in deradere si pentru efectuarea de modificari atat de dese, care nu sunt intotdeauna de bun augur, cu toate ca Google se lauda cu faptul ca ofera actualizari frecvente ale aplicatiilor sale pentru a raspunde cerintelor clientilor.
 
Anul trecut, Google a atacat produsul de cloud computing Office 365 oferit de Microsoft, si lumea se asteapta ca populara companie sa contraatace din nou. Un lucru este cert, Google si Microsoft ne vor oferi mereu un show pe cinste.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016