Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O familie britanica a cautat pe Google solutii pentru crima perfecta

Tags: familie, google, crima perfecta

Inainte de a-l ucide pe batranul de 89 de ani pentru banii din mostenire, o familie din Marea Britanie a dat cautare pe Google dupa intrebarea “cel mai simplu mod de a ucide o persoana in etate", spun autoritatile citate de Guardian.
Toti cei implicati: fiica victimei, in varsta de 49 de ani, nepoata, de 16 ani, nepotul, de 19 ani si prietena acestuia din urma, de 17 ani, au fost condamnati pentru conspiratie in privinta comiterii crimei si implicare in atacul cu caramizi impotriza batranului.
 
Numele atacatorilor nu au fost facute publice, din cauza faptului ca majoritatea sunt minori.
 
Complotul a pornit cand fiica adoptata a victimei care primea o indemnizatie de la stat pentru a fi ingrijitorul batranului a inceput sa puna la cale, impreuna cu copiii ei, o metoda de a pune mana pe bani.
 
Initial, s-au gandit sa-l otraveasca. Apoi, au crezut ca este o idee buna “sa-l sperie de moarte", aruncandu-i cu caramizi in fereastra. Au incercat chiar sa-i faca masina sa explodeze.
 
Conform declaratiilor procurorilor, citate de Guardian, familia a cautat pe net diverse fraze printre care: "cum sa ucizi pe cineva", "10 moduri de a ucide pe cineva fara a lasa urme", "poti sa ucizi pe cineva cu un pumn?", "medicamente periculoase pentru oameni in varsta", "cel mai usor mod de a ucide un batran", "daca lovesti pe cineva in ceafa cu o caramida va muri sau va ramane doar cu vanatai?".
 
Deznodamantul: au atacat victima cu caramizi bagate in pungi de plastic.
 
Fiica victimei a primit 17 ani de inchisoare, iar ceilalti, diverse pedepse in centre de detentie.

 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016