Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prea devreme pentru glume cu Steve Jobs?

Tags: steve jobs, simpsons, homer simpson, glume, apple

Steve Jobs ne prezinta iFantoma: acesta este subiectul unui nou episod din serialul de animatie "Familia Simpson", scrie Daily Mail. Intamplarea i-a impartit pe fanii serialului in doua: cei care cred ca e prea devreme sa radem de cofondatorul Apple si cei care se bucura de noua tema abordata.
Episodul este intitulat "Ineptul politic cu Homer Simpson", prezentandu-l pe erou in timpul unui interviu difuzat la TV. Partea interesanta acuma vine, caci burtiera ecranului semnaleaza lansarea lui iGhost de catre Steve Jobs.  
 
Pe banda din josul ecranului mai apar mesaje ca: "Europa a pus Grecia pe eBay", "Rick Perry a semnat din greseala un ordin pentru executarea sa", "Satana isi arata pe Twitter sprijinul pentru Santorum".
 
Chiar daca epidsoul in ansamblu a fost apreciat drept unul dintre cele mai incarcate de umor din ultimele luni, referirea la Steve Jobs i-a deranjat pe cei mai multi dintre americani. "Este lipsita de gust, sunt sigur ca familia lui nu rade", "Daca faci o gluma pe seama mortii cuiva, ar trebui ca aceasta sa fie extrem de amuzanta", "Iata dovada a ceea ce toata lumea stia de mult: familia Simpson nu mai e de mult amuzanta".
 

Beyond the grave: Tonight's episode piokes fun at late Apple founder Steve Jobs by running a ticker which says 'Steve Jobs unveils iGhost' 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016