Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai iubit dintre... branduri

Tags: brand, cel mai respectat brand, apple, studiu

In luna iubirii, cand fluturii incep a misuna prin stomacul indragostitilor, un studiu dezvaluie care este marea dragoste a americanilor in materie de branduri. Si nu mai este Google, cel care a ocupat prima pozitie in clasamentul de anul trecut.
In raportul anual al Harris Interactive, Apple a primit statutul de cel mai indragit si respectat brand din SUA, aruncand-ul pe Google direct pe locul doi.

In cadrul studiului au fost intervievate peste 17.500 persoane in legatura cu 60 dintre cele mai vizibile companii. S-au urmarit aspecte precum responsabilitatea sociala, gradul de atractie emotionala, produsele si serviciile oferite, mediul de munca, performantele financiare, viziunea si leadership-ul.

Luand in calcul toate aceste aspecte, Apple a obtinut un scor de 85,62 puncte din 100 posibile, cel mai mare din istoria cercetarii efectuate de Harris Interactive. Compania fondata de Steve Jobs a reusit astfel sa surclaseze brandul Google, care a obtinut un scor de 82,82, mai mic cu 1,13 de puncte fata de 2011.

In top 10 cele mai indragite si respectate branduri se mai regasesc: Coca-Cola ( pozitia 3), Amazon (pozitia 4), Kraft Foods (pozitia 5), The Walt Disney Company (pozitia 6), Johnson & Johnson (pozitia 7), Whole Foods Market (pozitia 8), Microsoft (pozitia 9) and UPS (pozitia 10).  

Amazon a inregistrat cel mai mare scor la categoria „atractie emotionala”, Whole Foods a fost recunoscut drept cel mai important brand in materie de responsabilitate sociala, iar Apple a obtinut cel mai mare punctaj la patru dintre categorii.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016