Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se va satura lumea vreodata de bebelusii Evian?

Tags: bebelusii evian, pizza, harry potter, bebelusi, heineken, cosmopolitan

Sunt cateva lucruri de care oamenii par a nu se satura: pizza, filmele cu Harry Potter films si bebelusii pe role. Aceasta saptamana este cea de-a 103-a pentru apa Evian in topul videoclipurilor virale, conform AdAge.
A crescut pana pe locul intai cu peste 890.000 de vizualizari, depasind alti clienti vechi, Blendtec si Heineken
 
Blendtec isi sarbatoreste a 40-a saptamana in top, luand locul al doilea, in timp ce Heineken sta confortabil pe trei, cu 600.000 de vizualizari.
 
Pe lista in care regasim nume familiare, cum ar fi Old Spice si Dirt Devil, patru noi brand-uri isi fac debutul: Melissa, revista Cosmopolitan, Butterfinger si STA Travel Australia.
 
Melissa, o marca producatoare de pantofi din Brazilia, a oferit un spectacol unic de arta interactiva, creand cel mai mare mozaic Post-It din ume, folosind, in total, 350.000 de biletele autoadezive.
 
Compania STA Travel Australia intra in top, pe ultimul loc, al zecelea, cu campania "6 saptamani, 1 minut de poveste", in care un filmulet de doar 60 de secunde surprinde o calatorie de sase saptamani in jurul lumii.
 
Autor: Petru Scraba


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016