Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bergenbier ne spune ce vor barbatii

Tags: bergenbier, bere, barbati, studiu, organizatia barbatilor din romania

Cand vine vorba despre comunicarea de marketing cu un public anume, este primordial de stiut ce isi doreste acesta, la ce viseaza, ce anume il incanta. Despre femei s-ar zice ca se cunosc destule, dar barbatii? Barbatilor ce le place? Cum li se adreseaza aproape in totalitate, Bergenbier si-a propus sa afle raspunsul la aceasta intrebare.
Cu ajutorul Organizatiei Barbatilor din Romania, organizatie pe care a infiintat-o si pe care o pastoreste, brandul de bere a realizat un studiu privind factorii care fac viata barbatilor din Romania mai frumoasa. Asa a aflat ca partea masculina viseaza la un post de director general, este interesata de fotbal si iubeste masinile sport.

Potrivit studiului, 42,3% dintre barbatii cu varsta peste 18 ani considera ca a fi director general este cel mai benefic loc de munca pentru ei, insa sunt foarte apreciate si joburi precum analist calitatea berii (10.9%), tester de jocuri pe calculator (10.35%) si trainer de fotomodele (10.25 %).

Bărbaţii români visează la un post de director general, sunt interesaţi de fotbal şi maşinile sport

De asemenea, barbatii romani considera ca fotbalul si masinile sport merita a fi plasate in topul inventiilor care le fac viata mai frumoasa. Astfel, aproximativ 1 din 5 barbati romani cu varsta peste 18 ani considera ca fotbalul este cea mai importanta inventie din viata lor. Acestuia i se alatura masinile sport (18,9%), descoperiri pe care barbatii romani le-au plasat in topul inventiilor menite sa le imbunatateasca viata.

In ceea ce priveste tehnologia, un sfert dintre respondenti au mentionat ca apreciaza inventii precum telefonul mobil, jocurile video sau telecomanda. Intr-un registru complet diferit, si topless-ul la piscina a fost considerat de o parte dintre barbati ca fiind un element care le imbunatateste calitatea vietii (7.42%).

Infoplus: Organizatia Barbatilor din Romania reprezinta o initiativa Bergenbier menita sa reprezinte vocea barbatilor din intreaga tara. O.B.R Bergenbier beneficiaza inclusiv de o campanie de recrutare de membri ce se desfasoara pe site-ul bradnului si pe pagina sa de Facebook.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016