Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Canada deschide bancomate pentru moneda internetului

Tags: makreting, modena internetului, bitcoin, canada

Canada este noua tara gata sa investeasca in ideea de Bitcoin, moneda internetului, relateaza Mashable.com. O companie intitulata Bitcoiniacs planuieste sa inaugureze primul din cele cinci bancomate in Vancouver luna viitoare.
Celelalte patru vor fi instalate in Montreal, Toronto, Ottawa si Calgary, la inceputul lunii decembrie. Compania a achizitionat aparatele de la RoboCoin contra sumei de 18.500 de dolari, conform CoinDesk.
 
Primul bancomat pentru bitcoini s-a deschis anul acesta in Cipru.
 
Canada mizeaza pe popularitatea monedei si crede ca este mult mai usor pentru oameni sa cumperer si sa vanda bitcoini, crede Mitchell Demeter, cel care detine Bitcoiniacs. 
 
Bitcoinii sint populari in canada, fiindca legile sunt mai permisive. 

In luna martie a anului 2013 existau peste 10.800.000 Bitcoini. La preturile curente, valoarea economiei Bitcoin este de peste 370 milioane de dolari americani. Economia Bitcoin este inca mica in relatie cu economiile stabilite cu mult timp in urma, iar programul este inca in stadiul beta de dezvoltare. Dar bunuri reale si servicii, cum ar fi masini uzate si contracte pentru dezvoltare de software independent sunt acum tranzactionate. Bitcoinii sunt acceptati atat pentru servicii online, cat si pentru bunuri tangibile
 
Foto: Mashable
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016