Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este oficial: Internetul Chinei este curat

Tags: marketing, internet, china, facebook

Oficialii chinezi si-au atins scopul: au reusit sa opreasca zvonistica pe internet. China are cel mai dezvoltat sistem de monitorizare a mediului virtual Great firewall, dupa cum este el cunoscut, relateaza Business Insider.
Activistii pentru drepturile omului afirma ca nu s-a realizat decat anularea drepturilor cetatenilor de a se exprima liber. Dar, cu alte cuvinte, partidul le-a inchis gura celor care aveau de gand sa se manifeste intr-un fel neaprobat de sus.dupa cum a fost si cazul Primaverii aarabe, retelele de socializare au fost spatiul care a reusit sa-I aduca laolalta pe revolutionari. Toate revoltele au pornit pe internet
 
Se cunosc multe astfel de exemple in care nemultumirile sociale prind forma fizica de protest pe internet (vezi protestele impotriva proiectului Rosia Montana de la noi).
 
Pretinzand ca alunga zvonurile si informatiile false, autoritatile chineze au blocat YouTube, Facebook si Twitter. 
 
Ren Xianliang, viceministru al Biroului de Stat pentru Informaţia de pe Internet (SIIO), a spus ca scopul campaniei este sa opreasca raspandirea informatiilor jignitoare sau critice. „Lupta contra zvonurilor si-a dovedit eficienta. Internetul a devenit un loc mai curat. Rata calomniilor a scazut, dar asta nu a afectat fluxul de informatii obisnuite“, a precizat acesta, citat de Reuters.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016