Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google va deschide un institut de cercetare in Germania

Tags: google, institut de cercetare, universitatea humboldt, germania, berlin

Cea mai veche universitate din Berlin, Universitatea Humboldt, declara ca intra in parteneriat cu Google si trei institutii germane pentru a pune bazele unui institut de cercetare, scrie HuffingtonPost.com.
Universitatea Humboldt a anuntat luni ca institutul se va deschide in toamna si va examina evolutia internetului si impactul acestuia asupra societatii, stiintei, politicii si economiei.
 
Institutul se va focaliza pe inovare, politicile privind internetul si media, filosofia si drepturile constitutionale.
 
Google va finanta institutul cu 4,5 milioane de euro pentru primii trei ani. Dupa aceasta perioada, grupul va cauta alti sponsori.
 
Universitatea Berlineza de Arte, Centrul de Cercetare al Stiintelor Sociale din Berlin si Institutul Hamburg Hans-Bredo sunt de asemenea implicate in proiect.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016