Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In China, Lenovo este Apple si Starbucks la un loc

Tags: china, lenovo, apple, starbucks

Ce producator de computere a introdus anul acesta trei tablete noi, un telefon inteligent rapid, o campanie taioasa de branding global si s-a lansat in competitia de stiinta spatiala cu Google? A, pe langa astea, a proiectat cel mai subtire si mai rapid laptop (cu un timp de pornire sub 10 secunde), in timp ce a inregistrat rezultate financiare record, pentru al optulea trimestru consecutiv.
Daca v-ati dus cu gandul la Apple, HP sau Dell, mai incercati. Este vorba de Lenovo, gigantul despre care probabil ca ati auzit, dar nu stiti prea multe. Ani la rand compania s-a concentrat pe piata antreprenoriala – companii mari, scoli, agentii guvernamentale – si China. Este acum hotarata sa devina primul mare brand global pentru produse de consum.
Apple, HP si Dell ii stiu cu siguranta de frica. Lenovo, condus de directorul executiv (si presedintele, din aceasta luna) Yang Yuanqing, a fost mereu o pacoste pentru ele. In ultimul trimestru, Lenovo a batut Dell si a urcat pe locul doi in randul producatorilor mondiali de calculatoare. Profitul Lenovo pe al treilea triemstru a fost de 144 de milioane de dolari, in crestere cu 88% fata de acum un an.
 
Compania are 27.000 de angajati si clienti on peste 160 de tari. Lenovo este ubicuu in China, unde are peste 15.000 de magazine, chiar si in sate. Aproape la fel de multe ca numarul de restaurante Starbucks din lumea intreaga, cu aproape 14.700 mai multe magazine decat Apple.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016