Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple apeleaza la staruri pentru promovarea lui Siri

Tags: siri, iphone 4s, apple, asistent personal, reclame

Apple a ales sa isi promoveze popularul iPhone 4S si asistentul personal integrat, Siri, prin intermediul unor reclame inedite, ce ii infatiseaza pe actorul american Samuel L. Jackson si frumoasa Zooey Deschanel. Aceasta nu este prima oara cand Apple face apel la celebritatile de la Hollywood pentru a-si promova produsele.
Prima reclama il are ca personaj principal pe indragitul actor Samuel L. Jackson, care pregateste cu zor o seara romantica. Acesta ii cere binevoitoarei Siri sa il ajute sa gaseasca un magazin din apropiere care vinde ciuperci organice, pe care urmeaza sa le gateasca in risotto.


 

Al doilea clip o infatiseaza pe excentrica Zooey Deschanel, care o roaga pe Siri sa ii gaseasca un restaurant care livreaza supa de rosii. Ziua ploioasa este numai buna pentru o partida de dans pe melodia “Shake, Rattle and Roll”, redata tot cu ajutorul lui Siri.



 
Siri, asistentul personal extrem de inteligent dezvoltat pentru sistemul de operare Apple iOS, care este disponibil momentan doar pentru ultima versiune de iPhone, 4S,  poate raspunde la intrebarile utilizatorilor, face recomandari, cauta restaurante si magazine din apropiere si realizeaza sarcini. Apple sustine ca Siri se poate adapta preferintelor fiecarui utilizator in parte, personalizand astfel rezultatele.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016