Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kimbino: Totul a pornit de la dorinta noastra de a salva copacii

Kimbino: Totul a pornit de la dorinta noastra de a salva copacii
de Admin
Tags: kimbino, reportaj, interviu

Am auzit pentru prima oara despre Kimbino de la un prieten. Ma mutasem intr-un cartier nou, aproape de el, si l-am intrebat la care dintre hipermarketurile din zona gasesc cele mai bune promotii. El mi-a spus ca asta depinde si mi-a recomandat sa accesez siteul dedicat cataloagelor online Kimbino. A fost dragoste la prima vedere!

Tot intamplarea a facut sa-l cunosc pe Brand Managerul de la Kimbino care a acceptat sa-mi acorde un interviu, desi a refuzat sa-si deconspire numele. „Nu acesta este rolul meu”, mi-a spus zambind, preferand sa vorbeasca in numele intregii echipe din spatele proiectului. In continuare gasiti o selectie de intrebari si raspunsuri despre acest proiect extrem de interesant si de util care este prezent in mai multe tari din toata lumea.

 

Reporter: Kimbino este un site pe cat de simplu, pe atat de util si de bine gandit. Care crezi ca este ingredientul secret care il face atat de iubit de catre cei care-l folosesc?

Kimbino: Multumesc pentru aprecieri... Probabil ca faptul ca ii ascultam cu atentie pe utilizatorii nostri si incercam permanent sa le satisfacem cerintele. Dialogul cu utilizatorii nostri este important atunci cand vine vorba de implementarea noilor functionalitati.

 

R: Ce ne poti spune despre inceputurile acestui proiect? Ce a declansat crearea acestui site de cataloage online?

K: Intreaga noastra echipa este preocupata de mediul inconjurator, nimic nu ne doare mai tare decat sa vedem copaci taiati. Lucrand in domeniul online, acest obicei destructiv ni s-a parut si mai greu de acceptat. Ne dorim ca oamenii sa gandeasca mai ecologic, deoarece padurea nu este doar lemn bun de taiat, este mult mai mult de atat. Este o parte esentiala dintr-un ecosistem pentru crearea caruia natura a muncit timp de secole, milioane sau poate chiar eoni intregi. Odata taiat, lemnul se regenereaza intr-un timp foarte lung. Asa ca iubirea pentru planeta a fost un factor esential. Un alt motiv care a dus la crearea siteului este ca eu, de exemplu, cumpar mai ieftin de fiecare data cand se poate. Si nu sunt singurul, numeroase persoane cumpara predominant la reduceri sau oferte speciale, ceea ce presupune sa cutreieri magazinele. La Kimbino – hai s-o facem online! Cu un pic de planificare, vizitatorii pot gasi cele mai bune alimente, haine, electronice s.a.m.d. la cele mai bune preturi.

 

R: Care consideri ca sunt principalele avantaje ale folosirii Kimbino?

K: Dupa cum spuneam mai sus, economiile de bani pe care le poti face fiind la curent cu cele mai recente cataloage sunt semnificative. Un alt avantaj major este ca poti fi printre primii clienti care afla despre cele mai recente promotii si reduceri. De asemenea, cei interesati pot opta sa primeasca cele mai proaspete oferte direct in casuta lor de email. Astfel, poti sa spui „nu doresc pliantul, va rog, folosesc Kimbino!”

 

R: Interesant! Din experienta ta, care ar fi cele mai tari oferte pe care le poti gasi acum pe Kimbino?

K: Cel mai bine cred ca este sa intri chiar tu pe site si sa verifici, deoarece nu stiu ce te-ar interesa, sunt multe cataloage din diverse domenii. Vrei sa cumperi alimente sau obiecte casnice? Am observat ca Lidl si Penny market reusesc sa vina permanent cu preturi mai mici, insa Carrefour are o gama mai larga. Daca esti in cautarea unui cadou, recomand Pepco. Este chiar foarte greu sa le enumar pe toate, cel mai bine este sa rasfoiesti toate cataloagele valide din rubricile Supermarketuri, Electronice, Casa si gradina, Haine, pantofi, sport, Farmaceutice, cosmetice si Altele.

 

R: Stiu ca siteul vostru este in mai multe tari. Este ceva ce le-ai transmite in mod special romanilor?

K: Doresc sa le multumesc pentru increderea acordata, ceva simplu de observat din numarul mare de utilizatori pe site. Mi-ar placea ca un numar cat mai mare de cetateni, indiferent de tara, sa iubeasca natura si sa foloseasca siteul nostru pentru a-si transforma viata in bine prin economiile pe care le fac. Pentru noi cea mai mare multumire este sa stim ca am reusit sa avem un impact pozitiv in viata cat mai multor persoane.

 

R: Multumesc pentru interviu si sper sa fie cat mai multe persoane care-l folosesc zilnic sau macar saptamanal. Eu nu mai plec la cumparaturi fara sa ma alatur utilizatorilor Kimbino :)



Logo

Autor: Admin


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016