Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sampler.ro: un nou site pentru bloggeri

Tags: blogging, sampler.ro, advertising, manafu, blogger

Proiectul initiat de Cristian Manafu este cat se poate de bine gandit. Pentru bloggingul autohton, aflat inca la inceput (prin comparatie cu ceea ce inseamna bloggingul la americani, de exemplu), astfel de proiecte sunt exact acele roti ajutatoare de care avem mare nevoie.
Stim deja ca in online orice strategie aplicata isi face cunoscute efectele abia dupa un timp rezonabil, suficient de mare cat sa poti trage niste concluzii clare cu privire la urmele pe care le-a lasat si la schimbarile vizibile care se dezvolta in continuare.

Andra Zaharia, unul dintre membrii echipei Blogoree.ro, explica in ce mod poate Sampler.ro sa vina in sprijinul bloggerilor: "Nu conteaza ca nu ai trafic uimitor de mare si zeci de comentarii, daca articolul tau este scris cu pasiune, cu seriozitate, in urma unei documentari temeinice, vei fi apreciat pentru asta. Agentiile si clientii pun mare pret pe lucrul cu bloggeri seriosi si pasionati, care sunt capabili sa creeze continut si nu se limiteaza la a reformula brief-ul primit".


Sampler.ro porneste de la ideea unei carti de vizita si isi propune sa apropie bloggingul de advertising. Bloggerul se transforma astfel in furnizor de servicii pentru o anumita companie si poate oferi promovare prin intermediul articolelor scrise pe blogul propriu sau prin instrumentele de social media. Mai mult decat atat, atunci cand bloggerul are experienta in dezvoltarea de campanii online, acesta poate oferi si sfaturi potentialului client.

O idee buna? O idee foarte buna! Dincolo de ajutorul pe care il ofera platforma in sine, o mare parte din ce inseamna acest proiect se va datora si competitiei care va fi intretinuta chiar de bloggeri. Nu va fi suficient sa ai o carte de vizita pe sampler.ro. Va trebui sa fii foarte bun, sa ai content de calitate si sa ii castigi pe advertiseri prin ceea ce stii sa faci. Vor ajunge la tine mult mai usor si vor putea aprecia foarte usor daca esti omul potrivit pentru campania lor.

Asa ca Sampler.ro este de pe acum una dintre acele idei care au garantia reusitei pentru ca va schimba modul in care functioneaza unele lucruri in bloggingul si advertisingul din Romania.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016