Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce job-uri isi pot lua mamele casnice? Va spunem noi!

Tags: blogging, afaceri, afaceri prospere, afaceri pentru mame, afaceri mame casnice

Sa fii mama in prezent inseamna mai mult decat sa ai grija de copii, sa faci curat, sa speli si sa gatesti. Desigur, majoritatea mamelor vor indeplini si aceste sarcini, insa un nou tip de mama casnica intra in lumina reflectoarelor. Este femeia independenta, puternica, multi-functionala, daca vreti sa-i spunem si asa.
Si adevarul este ca suntem mame multi-functionale pentru ca suntem capabile sa avem grija de copiii nostri si de noi insine cu toata forta. Avem grija de toate aspectele decisive din viata noastra, inclusiv de veniturile care ne ajuta sa ne acoperim nevoile si sa ne indeplinim dorintele. Asa ca nu mai stam pe loc si incepem sa ne gandim la mici job-uri pe care sa le putem administra de acasa si acestea pot deveni si baza unei viitoare afaceri.

Pentru mamele casnice, iata cele mai tari job-uri in 2013:

1. Blogging!
Da, iata domeniul in care se afirma din ce in ce mai multe mame. De ce? Pai sa ne gandim putin la aspectele decisive pentru succesului unui blog. Primul se refera la necesitatea existentei continutului nou, original, autentic, personal. Si mamele au multe informatii de impartasit, fie ca discuta despre problemele din cuplu, despre serile nedormite pentru ca celui mic ii ieseau dintii, despre esecul de a dezobisnui odrasa de suzeta sau de utilizarea olitei. Pentru mame, si suntem multe va asiguram noi, aceste informatii sunt esentiale pentru ca simtim nevoia sa ascultam ce au de spus alte mamici si ce sfaturi ne pot oferi.

Si da, din blogging se pot scoate sume mari de bani, insa in momentul in care scriem cu maxima consecventa si cand traficul se converteste in vanzari de produse, oferte de servicii, advertoriale si contracte de publicitate.

2. Realizarea de bijuterii din materiale nepretioase. Folosim margele, lemn, argint si alte materiale si putem realiza produse exceptionale si care sa ne aduca venituri impresionante, in timp. Nimeni nu se asteapta ca o astfel de afacere sa dea roade din prima luna.

3. Carti de povesti! Da, un avantaj major pe care il capeti cand esti mama casnica este cel ca poti citi carti de povesti la discretie, alaturi de cei mici. Asa ca inspiratia poate sa vina rapid si sa se materializeze sub forma unei noi carti de succes!


Mult succes si afaceri cat mai banoase!



sursa foto: www.sxc.hu


Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016