Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stii ca urmeaza Ziua Neoficiala a Tricoului Branduit pentru fanul numarul 3.000?

Tags: cardul compliments, edenred, plata impozitului pe venit, marketing

Daca ti-ai facut jobul cum trebuie, probabil ca ai deja niste consumatori fideli. Mai mult, ai niste fani. Oameni care au dat like paginii tale de Facebook, care au inteles care a fost ideea cu promotia de acum o luna si care au si participat la ea. Ar fi pacat sa nu ii recompensezi cumva. Mai ales ca stim foarte bine ca increderea se castiga greu, dar se pierde tare usor.

Poate ca persoana pe care vrei sa o recompensezi nu este fanul 3.000 ci fanul 1.500 sau, cine stie, poate chiar fanul 20.000. Oricine ar fi, il cunosti la fel de putin. Asadar, cum sa gasesti un premiu potrivit pentru el? Oare care este culoarea lui preferata? Oare este rebel sau conservator? Si, cel mai important, ce hobby-uri are?

De fiecare data cand trebuie sa alegi un premiu, ai atatea intrebari, incat ar trebuie sa-ti anulezi toate planurile pentru ziua respectiva ca sa le gasesti raspunsul. In plus, pe langa aceasta ocazie, gandeste-te cate alte sarbatori mai ai de onorat? Cum ramane cu ascultatorul care a raspuns primul la intrebare sau cu cel mai activ participant de la eveniment?

Edenred, lider mondial si national in piata serviciilor preplatite a creat exact solutia de care ai nevoie - Cardul Compliments®co-branded, primul card preplatit B2B pe care il poti personaliza, alimenta cu suma dorita si oferi oricarui consumator, pentru a-si alege premiul dorit.

Sumele oferite folosind Cardul Compliments®sunt scutite de la plata impozitului pe venit in limita a 600 lei/premiu/zi, in cazul concursurilor de marketing si sunt deductibile 100% de la plata impozitului pe profit, functionand in baza Codului Fiscal. Cardul Compliments® este un produs dezvoltat in colaborare cu MasterCard si functioneaza similar cu un card de debit obisnuit, insa nefiind un card bancar, nu percep taxe si comisioane de administrare.

Afla care sunt toate Sarbatorile Neoficiale, dar Obligatorii din Calendarul Marketerului si descopera solutia perfecta pentru ele!
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016