Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

1.000 de sanse si o singura reusita

Tags: dezvoltare personala, esecuri, reusita, succes, sanse, eforturi

Diferenta intre succes si esec poate fi uneori facuta de un singur pas pe care alegem sa-l facem sau nu. De cele mai multe ori, succesul se construieste tocmai pe deciziile constante de a nu renunta, de a merge mai departe, de a incerca din nou si din nou.
Indarjirea si munca ne duc astfel mult mai departe decat acele eforturi pe care multi oameni le depun la inceput si la care renunta dupa ce dau de primul obstacol. Iar viata are astfel modul ei de a oferi numai unor oameni sansa de a ajunge acolo unde isi doresc. Este acel noroc de care spunem ca il au unii oameni. Numai ca norocul se construieste, nu e facut cadou.

De putine ori primim lucrurile pe care ni le dorim din prima incercare. Cele mai mari reusite in viata unui om au la baza tocmai aceste momente multiple in care a trebuit sa aleaga sa nu renunte si sa continue sa depuna eforturi. Cred ca prin aceste eforturi repetate ne autodepasim, invatam ca putem si mai mult, ne demonstram noua insine ca suntem mai puternici decat credeam chiar noi, iar astfel de convingeri ne fac nu doar sa ne privim diferit, ci sa vedem intreaga viata cu alti ochi si sa devenim, in fond, alti oameni.

Trebuie sa traim in prezent, sa invatam, sa stim cand sa renuntam si cand e momentul sa mergem mai departe sau sa incercam din nou. Sa nu ramanem prinsi de situatii pe care nu le putem controla si sa folosim greselile drept pietre de temelie pentru ceea ce incercam sa construim.

Sa credem in noi inceputuri si o mie de sanse fiindca acestea exista, iar in fiecare zi putem face si putem incepe sa construim orice ne dorim. De cele mai multe ori, dupa o mie de sanse si o mie de incercari, avem parte de acea reusita care va fi si cea mai importanta.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016