Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 obiceiuri furate de la cei mai de succes oameni din lume

Tags: eficienta, productivitate, instrumente, alegeri, marketing, consumator, obiceiuri

Ce functioneaza pentru altii ar putea sa functioneze si pentru tine. Aceasta ar trebui sa fie o regula de care sa tinem cont daca suntem pusi pe gasit solutii care sa ne ajute sa devenim mai organizati, mai productivi, mai creativi sau mai muncitori.

Acestea sunt 4 obiceiuri pe care cei mai de succes oameni din lume le practica si la care nu renunta fiindca fac deja parte din personalitatea lor, fiind totodata ingrediente-cheie care tin de succesul si de reusita in tot ceea ce au facut:

1. Fa munca pe care o ai de facut: exerseaza, exerseaza, exerseaza.

Bruce Lee a spus ca nu se teme de luptatorul care a exersat 10.000 de lovituri, ci de cel care a exersat o singura lovitura de 10.000 de ori. Sa nu gasim metode prin  care sa ocolim munca, ci sa lasam munca sa ne spuna de ce are nevoie pentru a ne aduce rezultate mai bune. Fara efort nu vom ajunge unde vrem fiindca nu exista scurtaturi catre rezultate exceptionale.

2. Construieste incredere tinandu-te de fiecare promisiune.

Daca spui ca o sa faci ceva, fa acel lucru. Respecta-ti promisiunile si spune adevarul. Nu face lucrurile pe jumatate si ofera ceea ce promiti ca vei oferi. Nu ai cum sa te astepti ca alti oameni sa aiba incredere in tine daca ii dezamagesti continuu si le inseli asteptarile cand vine vorba de respectarea unor promisiuni.

3. Concentreaza-te mai mult in mai putine directii.

Prea multe alegeri ne impiedica sa luam mai usor o decizie. Astazi e din ce in ce mai greu sa alegem fiindca optiunile par nelimitate. Prea multe optiuni duc, din pacate, la confuzie si lipsa actiunii. Mai multe studii de marketing arata ca unui consumator ii e mult mai usor sa aleaga din cele mai bune trei produse si ca de multe ori prea multe posibilitati il fac sa nu mai aleaga nimic.

4. Foloseste numai instrumente de calitate.

Trebuie ca instrumentele pe care le folosesti sa fie cele de care ai nevoie. Nu ai de ce sa incerci sa obtii rezultate bune cu metode invechite care nu mai functioneaza in prezent. Nu spunem ca ce e vechi nu mai e bun, dar imagineaza-ti ca incerci sa tai ceva cu un cutit bont si rugit. Sa fim eficienti in ceea ce facem si sa lucram cu instrumente care sa ne ajute, nu care sa ne stea in drum.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016