Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile care iti hranesc fericirea

Tags: dezvoltare persoanala, fericire, organizare, fericire

Exista nenumarate lucruri pe care le putem face pentru a ne educa fericirea, pentru a o mentine si pentru a deveni mai puternici din zi in zi. Unele dintre aceste lucruri pe care le facem periodic se transforma in obiceiuri, iar acele obiceiuri ne transforma pe noi ca oameni si ne aduc mai aproape de cineva care va sti sa ia decizii in directia fericirii chiar si in imprejurari mai putin optimiste.
Iata doar cateva dintre actiunile care ne hranesc fericirea:

1. Imbraca-te frumos si fa ceva distractiv. Scoate-ti cele mai bune haine din garderoba si mergi la un eveniment sau la o petrecere. E un mod bun de a socializa si de a te bucura de un mediu placut si de oamenii din jur.


2. Asculta muzica buna. Asculta cantece care te motiveaza. Pune-ti muzica preferata, canta si bucura-te de ea din inima.

3. Fa, asculta sau uita-te la ceva care te face sa razi. Rasul este cel mai bun medicament. Nu uita ca unele dintre cele mai bune momente din viata sunt cele in care vei rade cel mai mult.

4. Cumpara flori proaspete din cand in cand si infrumuseteaza-ti astfel mediul de lucru sau casa. Vei vedea ca intreaga atmosfera se va schimba.

5. Bucura-te de lumina soarelui. Fa plimbari mai dese si nu sta prea mult in casa in timpul zilei. Fa o plimbare in parc sau citeste o carte in aer liber.

6. Dormi cat trebuie. Totul devine mai greu si pare mai obositor atunci cand nu dormi suficient. O minte extenuata e rareori productiva.

7. Stai drept si priveste inainte. Mintea ta va functiona altfel in functie de pozitia corpului tau. Te vei simti mult mai puternic atunci cand vei privi lumea in ochi.

8. Scapa de dezordinea din jur. Arunca sau doneaza lucrurile de care nu mai ai nevoie. Fa curat si in viata personala sau profesionala si concentreaza-te numai pe ceea ce iti aduce implinire.

9. Renunta la obiceiurile rele si influentele negative. Tot ce nu inseamna sprijin pentru tine, fie ca vorbim de mancare nesanatoasa sau de prieteni toxici, trebuie dat la o parte. Stabileste limite si bucura-te de o viata traita intr-un mod frumos si sanatos.

10. Fa-ti planuri. Daca folosesti cateva minute la inceputul zilei pentru a stabili tot ceea ce ai de facut in ziua respectiva, te vei bucura de mai multe rezultate si de mai putine griji.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016