Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atitudinea care iti deschide multe usi...

Tags: dezvoltare personala, fericire, pasiune, timp

Nu avem nevoie de o avere pentru a fi fericiti. Si nici de jobul ideal la care visam, dar pentru care nu incepem sa facem nimic concret. Daca pornim de la ceea ce avem deja, daca ne construim treptat un alt mod de viata, vom vedea cum lucrurile se asaza de la sine pe o cale a lor, una cat mai productiva.

Iata doar cateva dintre schimbarile care ne pot ajuta:

Implica-te in ceea ce crezi. Atunci cand esti implicat in ceea ce crezi, cand esti parte dintr-un proiect care te pasioneaza sau iti oferi ajutorul pentru o cauza in care crezi, te dezvolti ca individ si iti ajuti sinele sa te faca un om mai puternic. Forta pe care o gasim in lucrurile care ne pasioneaza e una rara, asa ca trebuie sa descoperim ce ne face fericiti in aceasta privinta.

Petrece timp cu prietenii si familia. O viata fericita e una impartasita cu prietenii si familia. Si, nu uita, o familie este si cea pe care ti-o construiesti in timp, alaturi de oameni care iti dovedesc ca te apreciaza pentru ceea ce esti. Timpul petrecut alaturi de cei dragi este un factor esential in viata oricarui om.

Gandeste-te la lucrurile bune. De foarte multe ori ne concentram numai asupra lucrurilor negative din vietile noastre. Nu uita insa ca suntem inconjurati de ceea ce vrem sa vedem si ca lumea poate fi buna sau rea, in functie de starile si de alegerile noastre. Cea mai buna alegere este cea care implica un echilibru care ne tine cu picioarele pe pamant fara sa ne lase sa alunecam insa pe panta depresiei.
Profita de ceea ce ai deja.

Putem spune ca nu avem foarte multe lucruri, dar stim exact ce avem deja? Ni se intampla des sa nu intelegem de ce unii oameni care, in mintea noastra, par sa aiba mai putine decat noi, sunt atat de fericiti. Asta inseamna doar ca se bucura de ceea ce au si inteleg ca au deja totul pentru a face ce isi doresc.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016