Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avantajele pe care le ai si pe care nu trebuie sa le imparti cu nimeni

Tags: dezvoltare personala, incredere, reusite, obiectiv, succes

De cate ori nu ne-au spus profesorii ca fiecare individ e unic? Si de cate ori nu ne-au spus parintii ca putem face tot ce ne dorim?
Poate nu suficient de mult, poate nu suficient de des. Fiindca ne-ar fi fost mult mai usor sa stim mult mai devreme nu numai ce ne dorim sa facem, ci si cum sa ne indeplinim visul. Pana la urma, tine de puterea pe care o avem atunci cand credem in noi.

Iar a crede in tine e un avantaj pe care nu ti-l poate lua nimeni. Aminteste-ti sa te incurajezi singur atunci cand timpurile nu sunt cele mai prielnice pentru ceea ce incerci sa faci. Aminteste-ti ca poti face orice si ca, ce e important, ai intotdeauna de ales.

1. "Am de ales".

Nu talentul sau abilitatile iti definesc viata, ci deciziile pe care le iei. Esti ceea ce decizi fiindca nimic altceva nu te va defini vreodata mai mult. Nu alti oameni ne fac sa fim ceea ce suntem, nu hainele ne definesc si nu parerile altora despre noi ne alcatuiesc ca oameni, ci hotararile pe care le luam clipa de clipa. Azi esti aici ca urmare a deciziilor pe care le-ai luat in trecut.


2. "La treaba!"

Nu poti construi nimic doar din idei. Pentru a avea ceva, trebuie sa faci putina galagie, sa proclami ceea ce ai de gand sa faci si sa treci la treaba.

Un obiectiv nu e doar un exercitiu mental. Intentia fara actiune nu e nimic mai mult decat o minciuna. Fa deciziile sa existe impreuna cu actiunea, ofera-le timpul necesar si atentia de care au nevoie.

In cele din urma, nu ceea ce gandesti e cel mai important, ci ceea ce faci. Orice ai vrea sa indeplinesti, e timpul sa treci la treaba.

3. "Am tot ce imi trebuie."

Te poti descurca si fara ce iti lipseste in acest moment. Exista pasi mici pe care nu ii faci pentru ca te gandesti mult mai departe si te concentrezi asupra piedicilor. Ai incredere ca poti face orice, doar ca trebui sa depui eforturi pornind de la ceea ce ai. Rezultatele nu se vor ivi peste noapte, dar nu vor intarzia sa apara daca muncesti in continuare si esti dedicat. Cand nu mai ai incredere in tine, aminteste-ti de reusitele din trecut. Sunt ale tale si ti-au demonstrat ca poti. Nu le uita si continua sa iti imbunatatesti rezultatele.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016