Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bogatia vine din lucruri neasteptate

Tags: dezvoltare personala, succes, control, relatii, energie

Succesul nu apare peste noapte. Cel putin, nu cel de durata. Uneori, cei mai bogati oameni sunt cei care, in ochii altora, au cel mai putin. Uneori, cei care au doar un acoperis deasupra capului reusesc sa se bucure de cerul senin la fel de mult ca de privelistea oferita de un cer innorat. Bogatia vine din lucruri neasteptate si, aproape intotdeauna, diferite.
1. Nu uita ca lucrurile mici sunt cele cu adevarat mari. Cautam mereu ceva mai bun fara sa ne dam mereu seama ca ceea ce avem este deja tot ce ne trebuie. Cand primim ceva aparent marunt, vom vrea mai mult. Cand primim insa mult, continuam sa vrem si mai mult. Insa atunci cand pierdem totul, ne dam seama ca doar lucrurile care in trecut ne pareau marunte sunt cele cu adevarat semnificative.


2. Apreciaza relatiile pe care le ai in prezent. Unii oameni sunt uneori incredibil de frumosi prin ceea ce spun, prin ceea ce sunt si prin ceea ce fac. Nu uita ca niciodata nu vei aprecia cu adevarat toate lucrurile pe care le face cineva pentru tine pana cand nu vei face si tu aceleasi lucruri tot pentru tine. Asa ca fii recunoscator pentru toti oamenii care iti fac in acest moment viata mai frumoasa.


3. Accepta faptul ca nu poti controla totul. Cand esti mai tanar, te epuizezi incercand sa controlezi tot ce se intampla in viata ta, de la oameni si pana la situatii. Apoi intr-o zi iti dai seama ca vei capata acest control abia in momentul in care nu-ti vei mai dori sa poti controla totul. Nu uita ca doar alegerile sunt cele care tin in totalitate de tine si ca a incerca sa controlezi rezultatele unor actiuni care nu tin de tine inseamna doar consum inutil de energie si timp.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016