Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt cele mai mari greseli pe care le fac angajatii-vedeta

Tags: dezvoltare personala, oameni, greseli, cariera

Sa spunem ca, intr-o zi, tu si colegii va decideti sa jucati un meci de fotbal pentru a va pune sangele in miscare si pentru a va lega un pic echipa. Ei, dar Gica Hagi se decide sa vi se alature. Evident, il acceptati si va dati la o parte din calea lui, caci va asigura succesul.
Numai ca, dupa o perioada, Gica incepe sa intarzie la meciuri. Si nici nu prea se intelege cu ceilalti membri ai echipei. Dar nu faci nimic in aceasta privinta. De ce? Pentru ca este Gica Hagi.
 
Problema cu aceste talente, fie ca este vorba de o vedeta din lumea fotbalului sau de un sef de promotie, este ca sunt oameni. Desi pot fi foarte buni la ceea ce fac, sunt inca supusi greselii omenesti.
 
Tocmai de aceea chiar si cei mai talentati angajati trebuie sa fie atenti sa nu faca miscari prostesti care sa le ruineze cariera.
 
Iata cum si angajatii talentati pot sa-si strice carierele:
 
- te plangi toata ziua: chiar daca esti destept si aduci multi bani in companie, nu inseamna ca ai libera trecere sa critici pe toata lumea intr-un mod umilitor pentru ei si sa te plangi pana cand lucrurile se arajeaza asa cum vrei tu. Inca trebuie sa argumentezi de ce propunerea ta este mai buna. Trebuie sa colaborezi cu alti oameni, nu sa tragi picioarele dupa tine ca un pusti de cinci ani care a fost trimis la culcare mai devreme;
 
- nu accepti feedback: angajatii super-talentati cred ca ei trebuie sa dea feedback, nu sa primeasca. Daca nu esti dispus sa accepti comentariile altora, du-te in pestera de unde vii;
 
- lucrezi la proiecte personale la birou: nu este asa de neauzit ca oamenii talentati sa aiba si alte proiecte pe rol. Nu te ocupa insa de ele in timpul oficial de lucru. S-ar putea sa afle cineva si sa fii dat afara;
 
- iti ignori seful: simti ca ai cele mai bune idei si se prea poate sa ai dreptate. Dar nu-ti trata seful de parca ar fi o piesa de mobilier. Iti poate face viata la birou neplacuta, indiferent de talentul tau.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016