Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce nu stii nu te poate rani. Dar ce stii te poate ajuta

Tags: dezvoltare personala, decizii, societate, schimbare, fericire

Sunt lucruri pe care le uitam, dar care ne fac sa rasuflam usurati atunci cand reapar pe neasteptate in amintirea noastra sau printre gandurile noastre ori de cate ori ne framantam incercand sa gasim o solutie.


Prin urmare, aminteste-ti ca...

Inceputul e intotdeauna cel mai greu. Sa fii nepriceput la ceva e primul pas pentru a deveni foarte bun la acel ceva. Trebuie sa exersezi si in timp vei vedea rezultatele. In cele din urma, cel mai important e sa ai curajul de a continua.

Ce e potrivit pentru tine poate fi nepotrivit pentru altii si invers. Nu e deloc rezonabil sa le ceri altor oameni sa iti accepte perspectiva asupra lucrurilor atata vreme cat tu nu esti dispus sa o accepti pe-a lor. Lumea nu e asa cum e, ci asa cum o vedem noi. Si o vedem toti diferit.

Cand incerci sa schimbi oamenii, acestia raman la fel. Dar cand nu mai incerci sa-i schimbi si le lasi spatiu ca sa fie ei insisi, vei vedea ca devin din ce in ce mai frumosi. Pentru ca ceea ce ii schimba e modul in care ii privesti tu.

Trebuie sa iei deciziile fara sa fii influentat de societate. De multe ori, ceva ni se pare gresit sau ciudat fiindca societatea are o imagine preconceputa legata de acel fapt. Gandeste pentru tine si urmeaza-ti instinctul. Ce te-ar face sa te simti implinit, fericit sau ca-ti urmezi propriul drum? Fa acel lucru. Nu ai nevoie de alte pareri.

Cele mai multe lucruri bune nu se obtin usor. E usor sa te gandesti la cum sa imbunatatesti ceva. Dar e greu sa treci la actiune. E usor sa te impiedici si sa cazi. Greul apare cand incerci sa te ridici. E usor sa judeci greselile altora. Dar e greu sa le recunosti pe ale tale. E usor sa primesti, dar e greu sa oferi. E usor sa promiti ceva. Dar e greu sa te tii de promisiune. E usor sa spui "Te iubesc". Greul apare cand trebuie sa arati asta in fiecare zi. Dupa cum vezi, cele mai multe lucruri de care avem nevoie in viata sunt simple, dar nu si usoare. Greul e, de cele mai multe ori, un semn ca acestea merita efortul.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016