Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce te face un lider in ochii altora

Tags: dezvoltare personala, leader, incredere, provocari, angajati

Desigur, poti sa iti propui sa devii un speaker motivational sau sa iti doresti sa fii perceput ca un leader in domeniul tau. Poti planifica insa aceste lucru? Ii poti convinge pe ceilalti oameni ca au motive sa te admire? Ii poti face sa simta ca esti, cu adevarat, un leader?

Exista niste trasaturi pe care oamenii pe care ii admiram le au fara sa fie neaparat constienti de ele. Mai mult, acestia nu si le programeaza, ci actioneaza in conformitate cu principiile lor care i-au adus deja in locul in care se afla astazi.

1. Infrunta provocarile.

Leaderii adevarati sunt suficient de curajosi incat sa infrunte orice provocari sau obstacole, fara a cauta scurtaturi sau cai de a le ocoli. A comunica problemele companiei si angajatilor, precum si modul de solutionare, demonstreaza ca ai incredere in oamenii pe care i-ai ales sa iti fie alaturi in aceasta calatorie.

2. Castiga increderea celorlalti.

Salariatii sunt mult mai loiali si entuziasti atunci cand lucreaza intr-un mediu condus de oameni in care au incredere. Demonstreaza-le acestora ca te intereseaza si cum sunt ei ca oameni, dincolo de jobul de zi cu zi, aratandu-le astfel ca nu ii privesti doar ca pe salariatii tai si atat.

3. Sunt autentici.

Nu trebuie sa fii un om sever doar pentru ca porti un costum. Angajatii tai isi vor da seama imediat daca incerci sa fii altcineva decat esti in realitate. Asa ca acest lucru i-ar putea face sa se intrebe daca nu cumva si alte lucruri din companie nu sunt reale. Daca iti plac pantofii cat mai colorati, poarta-i si fii tu cu adevarat.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016