Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ceea ce ne atrage la alta persoana este tocmai ceea ce ii face unici

Tags: dezvoltare personala, personalitate, voce unica, original, creativitate

Suntem unici, iar asta ne ofera, din start, un avantaj in tot ce facem. Acest mare punct in plus poate fi insa pierdut cu usurinta daca alegem sa nu ascultam de noi insine si sa urmam drumul pe care il urmeaza si alti oameni.

In loc sa ne construim propriul drum, alegem sa mergem pe traseul marcat deja de altii. In loc sa aratam ce putem oferi nou si original, inlocuim uneori aceasta creativitate unica printr-o teama care ne face sa copiem ceea ce exista deja.

Daca gandim ca toti ceilalti, atunci nu gandim cu adevarat. Daca gusturile noastre nu trec de gusturile impuse de oameni cu o voce puternica in domeniu, atunci nu avem gusturi. Increderea se construieste treptat, experimentand si invatand sa ne asumam si sa ne aparam propriile alegeri.

In timp, o sa invatam sa nu ne pese ca alegerea noastra este la polul opus de alegerea altei persoane, fara sa ne punem la indoiala propria decizie.

In acelasi timp, tendinta de a imita se regaseste in firea naturala a omului, doar ca trebuie sa stim cand sa tragem linie intre a imita anumite caracteristici ale unui om pe care il admiram (un parinte sau o personalitate) si a ne dori sa fim altcineva.

Ceea ce ne atrage la alta persoana este tocmai ceea ce ii face unici si tocmai de aceea este important sa gasim acele trasaturi care ne fac pe noi sa fim noi si sa ne putem bucura de o voce originala care ne apartine doar noua.

Trebuie sa lucram astfel in directia propriei persoane si sa ne dezvoltam acele trasaturi care ne sunt caracteristici.

Cu cat devenim mai relaxati in ce priveste aceste diferente, cu atat mai confortabil ne vom simti in propria piele. Iar orice vom realiza va reusi sa transmita exact acea nota de personalitate care ne va deosebi intotdeauna de multime.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016