Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 5 trasaturi care te fac om, nu supererou

Tags: dezvoltare personala, succes, incredere, frumusete, iubire

Lucrurile firesti au ajuns sa ni se para mici minuni pentru care trebuie sa ne antrenam mintea, sa ne fortam corpul si sa ne schimbam obiceiurile pentru a le face. Avem nevoie de citate, de exemple si de alte aduceri aminte pentru ca latura pozitiva sa iasa la lumina zi de zi. Intr-o societate care ne apasa, de obicei, din mai multe directii decat reusim sa gestionam eficient, lucrul acesta nici nu e de mirare.
Trebuie sa ne amintim insa ca a face o fapta buna nu ne transforma in supereroi, ci ne aminteste ca, inainte de orice, suntem oameni. Iata cateva trasaturi care ne definesc fiinta umana si nu doar acele laturi pe care credem ca putem sa le scoatem doar "cu forta" la iveala.

1. Cat traiesti, inveti. Nu exista niciun moment in viata care sa nu vina cu lectii noi. Atata vreme cat traiesti, mereu vei avea ceva nou de invatat. Si pe masura ce continui sa iti asculti inima si sa nu te opresti din a invata, nu vei imbatrani, ci vei intineri pe zi ce trece.

2. Exista o latura pozitiva in orice experienta din viata noastra. Nu uita sa inveti lectia, chiar si atunci cand lucrurile nu ies cum ti-ai fi dorit. Daca faci o greseala care te trimite cativa pasi inapoi, inseamna doar ca ai in fata o noua oportunitate care asteapta sa fie descoperita. Si lectia pe care ai invatat-o e primul pas catre aceasta.

3. Frumusetea adevarata se afla sub piele. Cand incepi sa cunosti cu adevarat pe cineva, cele mai multe dintre trasaturile fizice dispar. Incepi sa te bucuri de energia lor, sa le recunosti parfumul si sa le apreciezi inteligenta. Incepi sa vezi esenta persoanei, nu cochilia. Tocmai de aceea nu ai cum sa te indragostesti de frumusetea fizica. O poti dori, poti tanji dupa ea sau sa vrei sa o detii. O poti iubi cu ochii o vreme, dar nu si cu inima pe termen lung. Tocmai de aceea, atunci cand reusesti sa relationezi foarte bine cu o alta persoana, cele mai multe imperfectiuni devin irelevante.

4. Doar tu stii de ce esti in stare. Nimeni nu are dreptul sa iti spuna ce poti face sau cat de departe poti ajunge, ce afacere vei reusi sa duci pe culmile succesului sau ce relatie de iubire iti poti construi. Doar tu stii cu adevarat de ce esti in stare, indiferent de piedicile pe care uneori ti le prezinta alti oameni.

5. Iubirea ta e cea care creeaza fericirea. Fericirea pe care o simti este direct proportionala cu iubirea pe care o oferi. Cand iubesti, subconstientul tau se lupta sa devina mai bun decat esti. Cand lupti sa devii mai bun decat esti deja, totul in jurul tau se va imbunatati, de asemenea.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016