Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele patru propozitii care iti schimba ziua

Tags: dezvoltare personala, datorii, reguli, relatie, experiente

Nu vorbim de lucruri pe care trebuie sa le spunem obligatoriu in fata oglinzii. Pana la urma, orice lucru impus o sa ni se para o pedeapsa de zece ori mai mare chiar daca vorbim de un lucru pe care incercam sa-l schimbam la noi printr-o disciplina autoimpusa.


Avand aceasta idee in minte, sa nu uitam, asadar, ca cele mai mari reusite in viata se vor datora lucrurilor pe care le-am facut de placere sau condusi de pasiune. Nimic din ceea ce seamana a corvoada nu va duce la rezultate eficiente.

Iata cele patru propozitii care ne pot schimba ziua si care ne pot face sa ne bucuram de ore de liniste fara sa avem impresia ca cineva ne-a dictat de dimineata reguli dupa care sa ne traim ziua:

1. "Azi o sa fie o zi minunata!"

Spune-ti tie asta sau altei persoane fara sa te gandesti ca nu o sa fie asa. In fiecare zi exista cel putin un aspect minunat. Tine de alegerea ta de a vedea lucrurile intr-un anumit fel. Alegi sa crezi ca va fi o zi minunata sau alegi sa iti demonstrezi contrariul. Alegi sa vezi aceasta propozitie ca pe ceva ce poate functiona sau ca pe un lucru in care nu ai de ce sa crezi. Alegerea iti apartine.

2. "Abia astept!"

Nu orice actiune o sa ne aduca fericirea, dar fara sa luam atitudine nu avem cum sa fim fericiti. Lucrurile in jurul nostru nu se schimba daca asteptam cuminti sa se intample o minune. Nu degeaba se spune "fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume". Zambeste tu primul daca vrei sa vezi in jurul tau oameni care zambesc mai des.

3. "O sa incerc din nou."

Uita de esec sau de rezultatul obtinut. Daca incerci ceva, indiferent ca vrei sa imbunatatesti ceva, sa scapi de datorii, sa pierzi din greutate, sa faci o relatie sa functioneze, nu uita ca in toate acestea a incerca din nou inseamna a-ti oferi tie, in primul rand, o noua sansa.

4. "Buna!"

Viata e un cor format din nenumarate voci, printre care se numara si a ta. Faci parte dintr-o armonie care nu ar fi completa fara tine. Bucura-te de faptul ca poti face parte dintr-o comunitate, fii alaturi de oameni, descopera persoane noi si bucura-te de lucrurile noi pe care le inveti la fiecare pas.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016