Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti dai seama ca nu esti pe drumul cel bun in cariera?

Tags: cariera, drumul corect cariera,

De foarte multe ori, ni se intampla sa ne simtim la rascruce de drumuri. Ne uitam in toate partile posibile si stam la panda. Asteptam un semn divin si gresim din start! Nu ne trebuie niciun semn. Pur si simplu, este cazul sa privim lucrurile cu toata seriozitatea, sa punem datele problemei pe hartie si sa luam o decizie! Asta este tot!
Suntem pe drumul gresit in cariere atunci cand ne trezim dimineata si ne gandim cu oroare la ziua care trebuie sa inceapa. Si punem accent pe "trebuie". Il spunem cu greutate, cu mare efort. Ziua trebuie sa inceapa si va incepe nu pentru ca ne dorim noi si asa cum ne dorim noi, ci pentru ca asa trebuie. Nu avem altceva acum de facut si pana ne vom gasi drumul, il urmam pe acesta.

Insa nu facem altceva decat sa ne departam de drumul nostru. Imaginati-va ca vreti sa ajungeti la New York. Asta va doriti cel mai mult. Insa acum sunteti in drum spre Paris. Si veti merge asa pana cand? Veti continua drumul pana cand va fi prea dificil sa va miscati picioarele si cand veti fi obosit sa priviti in spate. Atunci o veti lua la goana catre tinta voastra si veti reface drumul parcurs pana acum, in cele mai multe cazuri.

Foarte rar gasim scurtaturi care sa ne aduca pe drumul corect. Cel mai des se intampla sa schimbam directia si sa realizam ca am pierdut timp, combustibil si o gramada de nervi. Suntem mai batrani cu cativa ani si daca am fi mers de la bun inceput pe drumul corect, acum fi deja acolo, bine-mersi!

Dar e bine si mai tarziu, decat niciodata. Asa ca va invit sa va opriti o secunda din mers si sa cercetati posibilitatile pe care le aveti acum la indemana. Urmati-va visul si mergeti pe drumul corect, chiar daca este greu si riscant, chiar daca v-ati obisnuit cu acest drum.

Weekend-ul este aproape. Este un popas, daca vreti sa il priviti asa. Faceti mainile caus si priviti putin in fata. Va place ce va asteapta sau este cazul sa intoarceti de volan in mod strategic?

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016