Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este detasarea cea mai buna solutie

Tags: dezvoltare personala, detasare, probleme, griji, tristete, echilibru, intelepciune

Ne place sau nu, detasarea poate fi cea mai la indemana solutie atunci cand nu trecem prin cea mai usoara perioada. Chiar daca imprejurarile care tin de afacere sunt mai dificile decat de obicei sau anumiti factori legati de viata personala ne fac sa zambim mai putin decat in unele zile, detasarea de toate aceste situatii stresante ne va ajuta sa vedem lucrurile mult mai clar.
Nu o sa ni se para totul alb si negru inca din prima clipa in care ne vom propune sa privim totul cu mai multa raceala, insa vom avea parte de o liniste pe care poate conditiile date mai sus ca exemplu ne-au rapit-o in ultima perioada.

Daca alegem sa ne ocupam mintea cu alte lucruri si sa nu renuntam la ceea ce facem de obicei doar pentru a acorda si mai mult timp grijilor, vom reusi sa ne odihnim mintea si sa ne indepartam, chiar daca numai pentru o vreme, de ceea ce ne-a produs neplacerea inca de la bun inceput.

Dupa o anumita perioada, vom reveni asupra problemele nu doar cu mai mult calm, ci si cu mai multa intelepciune. In detasare, trebuie sa stim, se ascunde o cantitate serioasa de astfel de intelepciune care ne aminteste ca cele mai importante si cele mai bune decizii nu se iau nici intr-o stare de exaltare, dar nici in una de furie sau de tristete.

Detasandu-ne de probleme, atat cat putem, lasam loc pentru echilibru si reusim sa ne distragem singuri atentia pana cand se instaleaza din nou acea stare de calm pe care am pierdut-o initial. Daca ni se pare foarte usor sa alunecam pe panta tristetii, sa nu uitam ca e greu (dar niciodata imposibil!) sa revenim la un echilibru care ne va ajuta intotdeauna sa mergem mai departe.

Asa ca, daca ceva va ingrijoreaza mai mult decat de obicei si in acest moment nu vedeti nicio solutie, detasati-va pentru o bucata de timp si reveniti mai tarziu asupra a ceea ce va framanta. Veti vedea lucrurile mult mai clar si veti sti ce aveti de facut.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016