Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce puterea exemplului ne schimba cel mai mult

Tags: dezvoltare personala, puterea exemplului, transformare, forta

Functioneaza ca prin minune sau, mai bine zis, ca o minune. De cate ori nu am auzit de oameni care au slabit senzational de mult in cateva luni de zile? Si de cate ori nu am vazut transformari uluitoare care ne-au facut sa ridicam neincrezatori din sprancene?

Puterea exemplului functioneaza cel mai bine cand exemplul este in fata noastra. Fiindca nu mereu o sa credem ca altcineva a reusit prin forte proprii. Iar in unele cazuri chiar a existat ajutor. Dar faptul ca altcineva a beneficiat de zece nutritionisti si cinci antrenori de fitness nu trebuie sa ne impiedice vreodata sa credem ca noi nu vom reusi.

Vointa e un lucru pe care il avem cu totii in comun. Iar viata noastra e a noastra si nu a altora si suntem responsabili de modul in care alegem sa o traim. Cand vedem cum un om pe care il cunoastem a reusit ceea ce pentru multi inca reprezinta imposibilul, nu ne mai cautam scuze.

Oamenii care inspira sunt cei care nu uita prin ce au trecut si care nu se rusineaza de trecutul lor. Sunt acei oameni care au reusit intr-adevar cu foarte putin ajutor din afara si care au inteles ca cea mai mare forta de transformare se gaseste in ei.

Sunt acei oameni care te fac sa crezi ca poti reusi printr-un simplu gest, fara sa fie macar nevoie sa-ti spuna ca poti si tu. Iar asta fiindca de multe ori auzim asta de la oameni care nu cred in noi.

Forta pe care putem sa o luam de la un astfel de om este forta pe care trebuie sa o oferim mai departe. Trebuie sa vrem sa devenim mai buni pentru noi si sa fim un exemplu demn de urmat. Cand reusim sa inspiram alti oameni, rolul nostru in lume devine unul si mai frumos.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.82 din 5 - 11 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016