Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Drumul sigur pentru a deveni ceea ce iubesti

Tags: dezvoltare persoanala, viitor, schimbare, james crooks, iubire

Sa ai grija sa oferi mereu cea mai buna varianta a ta este un sfat pe care ti-l vor da multi oameni ajunsi la o varsta mai inaintata. Fiindca doar timpul demonstreaza ca prea putine scurtaturi functioneaza si ca sinceritatea fata de noi insine si iubirea pentru ceea ce suntem deja sunt cele mai puternice arme.

Zi de zi incercam sa imbunatatim ceva la noi si zi de zi ne comparam cu alti oameni in incercarea de a-i depasi sau de a le calca pe urme. Uitam, in astfel de imprejurari, de cine suntem noi cu adevarat, de ce putem face si de faptul ca noi putem deveni oricand acel om pe care altcineva si-ar dori sa-l urmeze. Cum a spus James Crooks, daca vrei sa conduci orchestra, trebuie sa intorci spatele multimii.

1. Nu te mai judeca atat si apreciaza frumusetea pe care o ai in tine. Faptul ca te judeci atat de aspru nu inseamna ca esti sincer cu tine. Singura provocare mai mare decat a te pune in locul altui om e sa inveti sa fii tu fara sa vrei sa fii mereu altcineva.

2. Comporta-te cu tine asa cum vrei sa se comporte si ceilalti. Accepta-te asa cum esti. Nesiguranta este ceea ce e urat, nu tu. Fii tu asa cum esti, in unicul fel frumos de-a fi si care iti apartine doar tie. Trebuie sa iubesti ceea ce esti pentru ca si altii sa te iubeasca. Asta nu inseamna ca atunci cand te simti bine in pielea ta vei fi prieten cu toti oamenii, insa nu o sa-ti mai pese!

3. Nu mai pleca urechea la ce cred altii despre tine. Nu te pierde incercand sa fii acceptat de ceilalti. Nu uita ca intotdeauna o sa fii mai putin din ceea ce si-ar dori unii oameni sa fii, insa asta numai din cauza ca prea putini oameni inteleg ca esti mult mai mult de-atat. Nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui.

4. Intelege cat valorezi. De obicei, acceptam atata iubire cata credem noi ca meritam. Insa e lipsit de sens sa fim pe locul doi in viata cuiva cand stim ca suntem suficient de buni incat sa fim pe primul loc in viata altcuiva.

5. Renunta la cei care oricum nu fac parte cu adevarat din viata ta. Unii oameni nu sunt croiti pentru a se potrivi vietii tale oricat de mult ti-ai dori tu asta. Si singurii care merita sa faca parte din viata ta sunt cei care sunt alaturi de tine si pe vreme de furtuna, si pe vreme de soare. Poate ca in momentul asta nu trebuie sa fii cu nimeni, poate ca e nevoie ca o perioada sa stai doar cu tine si sa te pregatesti pentru ceva mai bun in viitor.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016