Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Felicitari!

Tags: dezvoltare personala, succes, incredere, multumiri

Nu, nu ai castigat un premiu. Sau poate deja ai castigat, dar o sa-ti dai seama mult mai tarziu. Cat de des te feliciti singur? Cat de des te mandresti cu realizarile tale?
Mi-am dat seama ca, de foarte multe ori, cei din jurul nostru vad mult mai bine lucrurile pe care le-am infaptuit noi. Cei care sunt critici duri cu ei insisi sunt cei care vad cel mai greu ceea ce au realizat pana la un anumit punct.

Imi dau seama si cat de important este sa nu te multumesti cu starea actuala a lucrurilor fiindca intotdeauna e loc de mai bine si doar acest mers inainte asigura progresul, dar cred ca e la fel de important sa nu uiti si sa multumesti pentru locul in care te afli astazi.

Esti la inceput de drum sau la jumatate? Sau esti acolo unde acum cinci ani doar visai? Oricum ar fi, cand ti-ai multumit tie ultima oara? Cand te-ai felicitat singur pentru ca ai ajuns pana aici?

Chiar daca abia faci primii pasi intr-o anumita directie, chiar daca simti ca ceea ce ai facut e inca prea putin, nu uita sa acorzi acea incredere de care au nevoie toate lucrurile pe care le construim.

Nimic din ceea ce facem nu poate capata valoare daca noi nu le oferim aceasta valoare. Nimeni din afara nu ar putea sa vada mai mult in ceea ce noi dispretuim sau credem ca e lipsit de valoare. Cum ar putea sa creada cineva in noi sau in ceea ce facem daca nici noi nu suntem increzatori in eforturile noastre?

Atunci cand alegi un drum de care esti pasionat, increderea trebuie sa fie unul dintre ingrdientele-cheie. Iar ceea ce construiesti, oricat ti s-ar parea de nesemnificativ, trebuie transformat in ceva care sa para mai mare decat este.


Fiindca tu, in tot acest timp, vei continua sa mergi, iar ceea ce azi doar iti imaginezi va deveni realitate. Daca nu privesti succesul ca pe un lucru posibil sau ca pe o stare de fapt, nu-l vei gasi niciodata.

Fiindca a avea succes inseamna a incerca suficient de mult si a munci pe masura asteptarilor. Multumeste-ti tie ca ai pornit pe un drum al tau. Ca ai avut incredere sa faci acest pas si ca poti merge mai departe. Felicitari!
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016