Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ganduri mici, efecte mari. Cum iti distrug unele propozitii sansele de a avea succes

Tags: dezvoltare personala, promisiuni, defecte, ganduri negative, pozitive

Le gandim, dar nu le acordam atentia pe care o merita. Nu le luam in seama, insa ni le spunem prea des si acestea ne influenteaza inconstientul. Mai departe, actiunile noastre sunt determinate de o minte care ajunge sa creada ca nu poate sa indeplineasca nimic din ceea ce isi propune.
Din dorinta de a ne schimba directia gandirii si de a inlocui gandurile negative cu unele pozitive, sa identificam acesti mici inamici care ne insotesc deseori in activitatile noastre de zi cu zi si pe care am ajuns sa-i folosim drept scuze, fara sa constientizam efectele nocive si reale pe care le au in realitate:

"Am prea multe defecte". Gresit, daca te simti bine in pielea ta, chiar si defectele tale vor parea frumoase. Si atunci cand iti accepti defectele, nimeni nu le poate folosi impotriva ta.

"Nici altii nu sunt perfecti". Exista destui critici, nu fii unul dintre ei, ci un om care ofera sprijin si incurajari. Un cuvant de incurajare dupa un esec valoreaza mai mult decat o lauda care insoteste succesul cuiva.

"Nu am timp pentru nimeni altcineva". Unul dintre lucrurile cele mai apropiate de suflet pe care le poti face este sa te bucuri de ceea ce inseamna sa fii om. Spune ca iubesti, cere-ti iertare cand trebuie, spune-le celor din jur cat ii apreciezi si ce simti pentru ei.

"Relatiile cele mai apropiate pot astepta". Tocmai pe oamenii care iti sunt cel mai aproape nu trebuie sa ii lasi pe ultimul loc. Nu trebuie sa uiti sa te bucuri constant de prezenta acestora in viata ta fiindca altfel vei ajunge la sfarsitul vietii si vei constata ca ai alergat dupa altceva cand tot ce iti trebuia era deja langa tine.

"Pot sa incalc promisiunea facuta de data asta". Respecta promisiunile pe care le faci, inclusiv pe cele pe care ti le faci tie. Asta inseamna sa fii loial si vei vedea in timp cat de mult te va transforma un astfel de obicei.
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016