Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intrebarile care iti schimba viata

Tags: dezvoltare personala, fericire, ganduri pozitive, timp

Raspunsul corect apare atunci cand pui intrebarea potrivita. Poti intreba o suta de oameni in speranta ca cineva iti va oferi solutia, insa atata vreme cat nu adresezi intrebarea corecta, in formula potrivita, raspunsurile pe care le vei primi nu vor face decat sa te indeparteze si mai mult de ceea ce cauti de fapt.
Iata cateva intrebari potrivite care te vor ajuta sa alegi pe ce drum vrei sa mergi:

1. Ce apreciez la viata pe care o am acum? Gandeste-te la viata ta ca la un regim alimentar. Daca o alimentezi cu ce trebuie, va continua sa functioneze la cel mai bun nivel. Atunci cand iti suplimentezi fiecare zi cu cate o doza de gandire pozitiva, vei deveni mai puternic. Pentru ca in momentul in care iti inlocuiesti gandurile negative cu cele pozitive, vei avea rezultate pe masura.

2. Imi petrec timpul cu oamenii potriviti? Sunt circa sapte miliarde de oameni in lume, nu lasa o mana de oameni sa-ti strice fericirea. Poti alege fiecare persoana care sa faca parte din viata ta, chiar daca nu poti alege cu cine sa te intalnesti intamplator. Asa ca fii recunoscator pentru cei care fac parte din viata ta si o fac mai buna.

3. Ce-mi spune instinctul? Nu te scuza niciodata pentru ceea ce simti sau ceea ce nu simti fiindca asta inseamna ca nu mai esti sincer cu tine insuti. Oricat de multe sfaturi ti-ar da oameni, uneori trebuie sa iti dai seama singur de ceea ce se petrece in interior si sa iei decizii pe cont propriu.

4. Ce pot face acum pentru a merge mai departe catre obiectivele mele? Daca nu-ti place unde te afli in acest moment, schimba imprejurarile. Nu esti un copac, esti liber sa te misti. Si nu uita ca nu e suficient sa ai potential, trebuie sa iti dai seama si ce sa faci cu el si, mai apoi, sa treci la fapte. Nu exista "ar trebui sa", ci alegeri si actiune. Alege sa fii unul dintre oamenii care au reusit.

5. Fac compromisuri cu mine insumi? Daca simti ca nu esti tratat cu respect si iubire, aminteste-ti cat valorezi ca om si mareste acel pret. Poate ca in subconstient consideri ca meriti acel putin, insa in realitate meriti ce e mai bun. Tu decizi ce accepti in schimb pentru timpul si atentia pe care le oferi.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016