Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti pui singur piedici in calea fericirii?

Tags: dezvoltare personala, fericire, dezamagire, probleme

Orice echilibru interior vine dintr-o cunoastere profunda la care ajungem numai daca avem rabdare si suntem sinceri cu noi. E important sa-i facem pe ceilalti fericiti, dar cel mai important e sa incepem cu noi.

Daca ti se pare ca nu reusesti sa ajungi la acel echilibru pe care ti-l doresti, e foarte posibil ca in tot acest timp sa lasi unele sentimente sa ocupe primul plan.


1. Lasi invidia sa iti consume energia.

Ori de cate ori te simti invidios, spune-ti ca nu e ceva ce trebuie sa simti. Nu lasa loc pentru intrebarile de tipul "De ce nu sunt eu in locul lui X?".  Aminteste-ti de ceea ce ai deja in viata ta, aminteste-ti ca e destul pentru toata lumea si ca fiecare isi primeste partea lui de bine. Si mai aminteste-ti ca succesul tau nu are cum sa fie identic cu al altui om asa ca nu poti fi invidios pe ceea ce nici nu cunosti cu adevarat.


2. Nu faci suficient de mult.

Cea mai mare parte a nefericirii vine dintr-o dezamagire situata la nivel subconstient. Aceasta dezamagire e rezultatul acelor vise si idei pe care nu le-ai pus in aplicare si pe care le-ai abandonat pentru totdeauna. Desi uneori regretam cuvinte sau fapte, cel mai mult vom regreta ceea ce nu am spus sau ceea ce nu am facut desi am fi vrut.


3. Ai lasat prea multe probleme sa se adune.


Problemele nerezolvate pot sa iti stoarca si ultima farama de energie. Insa atunci cand rezolvi doar una dintre ele, simti ca le poti rezolva pe toate si vezi viata intr-o noua lumina. Fii inspirat de aceste probleme si gaseste solutii. Investeste-ti energia in solutionarea lor, nu in grijile care nu rezolva niciodata nimic.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016