Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti sabotezi productivitatea daca...

Tags: dezvoltare personala, productivitate, sef, facebook, performanta

Sunt multe lucruri care iti influenteaza performanta la locul de munca si pe care nu le poti controla: poate ai prea multe de facut si nu suficient timp pentru a trata fiecare lucru in parte sau un sef care-ti da instructiuni neclare ori coleg pe care nu te poti baza.
Dar exista si lucruri pe care le poti controla si pe care, de obicei, le treci cu vederea.
 
1. Iti lasi Facebook-ul deschis si vorbesti pe chat cu prietenii si colegii in timp ce lucrezi, asta iti va afecta cu siguranta productivitatea.
Multitasking-ul este la moda in zilele noastre, dar realitatea este ca anumite activitati necesita o concentrare mai mare decat o permite distragerea atentiei via Facebook, YouTube etc. 
 
2. A trecut de miezul noptii si nu te-ai pus la somn, desi trebuie sa fii la opt la birou, inseamna ca nu vei dormi suficient.
 
Cafeaua poate masca simptomele imediate, dar oboseala influenteaza performanta si modul in care reactionezi la stres. 
 
3. Te plangi mereu. Este tentant sa te eliberezi si sa spui tot ce ai pe suflet in privinta sefului, colegilor, a companiei, dar, daca te plangi, inrautatesti situatia. Daca faci asta in mod frecvent, iti vei imbraca viata in culori negative. Impune-ti ca, macar doua saptamani, sa nu te plangi de nimic si vei vedea ca poti privi lumea si cu alti ochi.
 
4. Iti faci prieteni nepotriviti. Cel mai probabil, vei imprumuta din obiceiurile de lucru si din opiniile celor de care esti cel mai apropiat la birou.
 
5. Nu faci diferenta intre ce poti controla si ce nu. Multi oameni sunt frustrati in legatura cu seful lor, chiar daca acesta este un manager bun. Dar secretul fericirii intr-o relatie este sa-ti dai seama ce poti si ce nu poti controla (cum ar fi faptul ca seful intarzie mereu la sedinte si nu-si prea verifica email-ul). 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016