Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mintea ta are aceste obiceiuri productive?

Tags: disciplina, dezvoltare personala, rezultate, atitudine pozitiva

Pana la urma, cand vrem sa reusim ceva, trebuie sa dam dovada de disciplina. Cele mai mari reusite nu vin dupa cateva zile in care am facut eforturi supraomenesti. Dimpotriva, succesul de durata se castiga in timp, cu rabdare si eforturi sustinute de-a lungul unei perioade mai mari de timp.
Pe langa disciplina, mintea noastra are nevoie si de alte obiceiuri productive pentru a-si atinge scopul. Iata doar cateva dintre aceste obisnuinte pe care ni le putem insusi, avand incredere ca vor functiona si ca ne vor duce mai aproape de ceea ce ne dorim:
 
1. Mintea trebuie sa faca legatura intre dorinta si efort. 

Scopul tau in viata e sa-ti gasesti un scop. Cand stii de ce faci ceea ce faci, mintea ta va fi in armonie cu actiunea exterioara. Tot atunci vei da dovada de suficienta determinare si disciplina pentru a-ti atinge scopul. 
 
2. Mintea trebuie sa accepte provocarile. 
 
Nu trebuie sa lasi frica sa te invinga in fata unei provocari, ci trebuie sa o infrunti si sa o transformi intr-o reusita. Vei reusi sa faci lucruri mari daca iesi din zona de confort si te autodepasesti. Gandeste-te la cel mai recent moment in care ai fost mandru de tine. Cum ar fi ca starea aceea sa fie una permanenta?
 
3. Mintea trebuie sa se disciplineze singura. 
 
Nu ai nevoie de un antrenor pentru a deveni un om disciplinat. Disciplina inseamna sa alegi sa faci ceea ce stii ca trebuie sa fie facut pe o durata de timp necesara pentru a obtine rezultatul dorit. Inseamna sa faci ceea ce trebuie chiar daca intr-o zi nu ai chef sau vrei doar sa amani sau sa renunti. 

Mentine-ti atitudinea pozitiva si bucura-te de fiecare pas pe care il faci! Nu uita ca rezultatele nu vor aparea imediat, insa disciplina si rabdarea te vor rasplati inzecit! 
 
 
 
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016