Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moduri de a-ti trai viata fara regrete

Tags: dezvoltare persoanala, ganduri, provocare, plan

Poti privi in trecut oricat de mult vrei. Si stii de ce? Pentru ca esti liber sa faci asta. Chiar daca te simti prins de trecut, in realitate esti liber, iar tu esti singurul care alege sa priveasca in continuare catre lucruri si intamplari care nu mai pot fi schimbate, inlocuite, uitate.
De ce sa nu alegi sa privesti in prezent? Sa iti afunzi mainile in plinul unei zile noi? Sa te bucuri de sansele pe care ti le ofera fiecare zi? Sa faci zeci de lucruri noi si sa descoperi ca oportunitatile exista, dar ca pentru asta trebuie sa privesti inainte, si nu inapoi?

Traieste-ti viata fara regrete:

1. Schimba-ti gandurile. Gandurile inseamna putere. Ele creeaza si distrug. Totul este posibil. Ceea ce realizezi depinde numai si numai de tine. Priveste in jur si iti vei da seama ca toata viata de pana acum e rezultatul gandurilor tale. Atunci cand intelegi asta, vei sti unde sa plantezi seminte care sa dea rod. Iti poti schimba oricand gandurile. Incepe acum.

2. Incepe sa crezi ca poti. Daca ceva nu e o provocare, nu te va schimba. Schimbarea aduce cu sine dezvoltare. Asa ca atunci cand un scop pare maret si planul pare dur, fa primele eforturi si vei vedea ca dupa scurt timp lucrurile vor deveni posibile, nu imposibile.

3. Concentreaza-te sa fii versiunea ta cea mai buna. Negativitatea se poate transforma intr-un obicei care dauneaza vietii asa cum gandirea pozitiva iti poate influenta viata in bine. Singura diferenta e increderea pe care o ai in tine si cum alegi sa folosesti aceste convingeri. Sa nu crezi niciodata ca ceea ce ai de oferit este nesemnificativ. Nu uita ca legaturile pe care le cauti in viata au loc atunci cand muncesti din greu, cand esti tu in cea mai buna varianta si cand nici macar nu mai cauti acele legaturi sau momente perfecte.

4. Fii atent la viata pe care o traiesti. Nu uita ca viata e o colectie de mici sanse la fericire, fiecare traita prin fiecare secunda. Viata inseamna sa traiesti aici si acum, fara sa numeri minutele si orele dupa ceas si fara sa traiesti in asteptarea unui viitor imaginat ca fiind unul perfect.

5. Imparte iubirea in mod sincer cu cei la care tii. Spune-le oamenilor ceea ce ai nevoie sa le spui. Nu te feri sa iti exprimi sentimentele si nu ezita sa ai conversatii importante doar pentru ca nu te simti confortabil. Nu stii niciodata cand poti pierde definitiv aceasta ocazie.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016