Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motiveaza si vei fi motivat

Tags: dezvoltare personala, schimbare, motivatie, vis, obstacole

E drept ca cea mai mare pasiune vine din interior si ca nimeni nu poate sa iti insufle ceea ce nu e deja in tine asteptand doar sa fie descoperit sau trezit la viata. Dar cred ca atunci cand cineva te inspira sa inveti mai mult si sa vrei sa gasesti lucruri noi, aceasta motivatie te va ajuta sa cauti acel ceva pana cand vei deveni un exemplu la randul tau.


Convingerea si pasiunea cu care facem unele lucruri ne fac mai frumosi ca oameni decat orice altceva. Atunci cand reusim sa ne exprimam cu adevarat, sa stim in ce credem si sa fim sinceri cu noi cand vine vorba de motivele pentru care facem ceea ce facem, stralucim cu adevarat, iar oportunitatile se ivesc in jurul nostru in fiecare zi.

Chiar daca intalnim obstacole, reusim sa le depasim fiindca tocmai de aceea sunt acolo. Nu ca sa ne faca sa abandonam si sa ne spunem ca nu putem merge mai departe, ci pentru a deveni mai puternici si pentru a creste ca oameni pana in punctul in care vom privi in urma si vom vedea ca am construit tot ceea ce ne-am propus.

O astfel de atitudine este si cea care ne ajuta sa fim mult mai creativi si care ne inspira sa vrem mai mult, sa facem mai mult si sa avem astfel rezultate mult mai bune. Cand ai de-a face cu pasiunea adevarata, nu e loc de delasare. Poate intervine si putin perfectionism in aceasta etapa in care iti doresti sa cresti in cateva zile cat alti oameni in zece, si tocmai acum este util sa nu uiti ca rezultatele mari se obtin in timp si dupa munca indelungata.

Pana la urma, e firesc sa fim rasplatiti pe masura in functie de cat muncim, fara sa credem ca alti oameni muncesc mai putin sa isi indeplineasca visul. Niciun vis nu este usor de construit. Cati oameni nu stim care ne spun ca si-ar fi dorit sa isi indeplineasca visul din copilarie sau din adolescenta si care acum privesc cu regret in urma?

Destul de multi, nu-i asa? E bine sa fim printre oamenii care isi construiesc zi de zi visul si sa ne amintim ca aceasta este singura cale. Nimeni nu va veni sa ne puna dorinta de-a gata indeplinita in brate. Daca intr-o buna zi se va produce o schimbare prin care vom face un salt urias catre visul nostru, atunci acea schimbare va veni doar daca ne va gasi muncind.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016