Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nici Roma nu a fost construita intr-o zi

Tags: dezvoltare personala, succes, munca, admiratie, imaginatie

Si nici multe alte lucruri de durata. Nu visez sa construiesc ceva care sa dureze sute de ani, dar de ce nu as crede, in fond, ca asa ceva s-ar putea intampla? Din ce in ce mai mult, intr-o societate care permite ca succesul sa aiba loc peste noapte, tinerii antreprenori simt presiunea unui mediu care parca nu ii lanseaza suficient de repede.
Aceasta presiune vine insa din directia gresita. Uitam ca tocmai acel succes rapid si rasunator este si primul care dispare. Si, dupa un astfel de succes venit peste noapte si care te poate lua pe nepregatite, asa cum bine imi spunea cineva intr-o zi, o sa-ti fie greu sa te mai ridici.

Experientele nenumarate, greselile facute de unii singuri, reusitele si grijile, toate vor fi caramizi la temelia unui succes de durata. Ajungem astfel, ametiti de stralucirea celor care par sa reuseasca peste noapte, sa uitam ca, in spatele succesului, vor exista intotdeauna trasee diferite.

Sa nu uitam, asadar, ca nu trebuie sa punem intotdeauna egal intre afaceri si intre oameni cand vine vorba de munca depusa pentru a ajunge acolo unde si-au dorit. Sa tinem minte si sa nu uitam ca unii oameni au muncit enorm pentru a se bucura astazi pe merit de rezultatele unui vis in care au crezut.

Si, cel mai important, sa nu plasam doua tipuri diferite de succes pe aceeasi treapta, nemaifacand astfel diferenta intre cei care merita cu adevarat admiratia noastra si cei care doar ne imbie sa credem ca succesul ar trebui sa vina cat mai repede si sa fie cat mai mare.

Imaginati-va urmatoarea situatie: maine dimineata va treziti in mijlocul unei alte lumi. Va treziti un om de succes, in varianta pe care v-o imaginati. Agitatia e una uluitoare, oamenii sunt cu totul altii, locurile sunt diferite si timpul pe care il credeati liber pare sa apartina unor oameni care vor dori intotdeauna ceva de la voi.

Un succes pe care il construiesti treptat poate fi controlat. Il dezvolti fiindca stii ce vrei si stii unde trebuie sa te opresti. Insa succesul care te ia pe nepregatite si iti ofera pe tava un vis frumos iti va demonstra in scurt timp care este fata nevazuta a unei dorinte fara fond.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016