Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Progresul nostru depinde numai de noi

Tags: dezvoltare personala, progres, oportunitate, incredere

Felul in care alegem sa reactionam intr-o situatie spune ceva despre noi la momentul respectiv sau mai tarziu. Fiindca fiecare decizie pe care o luam si fiecare mustrare de constiinta pe care o vom avea ulterior sunt lucruri care ne transforma in cine vom deveni peste ani.

Cel mai bun mod de a ajunge unde ne dorim in viitor e sa avem grija la ce facem si cine alegem sa fim in prezent. Actiunile noastre de azi nu raman fara urmari in viitor. Daca actiunile noastre nu au o motivatie ascunsa, daca suntem sinceri cu noi si ne construim o fundatie bazata pe sinceritate, incredere, onestitate si munca reala, nu avem cum sa nu reusim.

Sa ne gandim, asadar, unde vom fi peste cinci ani in baza actiunilor pe care le intreprindem acum in fiecare zi.

Daca ne simtim blocati intr-un moment sau intr-un loc, trebuie sa ne eliberam. Sa ne imaginam ca scriem o carte, cartea vietii noastre. Avem libertatea de a scrie fiecare capitol asa cum ne dorim, ba mai mult, avem dreptul de a arunca acele capitole din urma care nu ne mai plac si avem oricand posibilitatea de a taia jumatate de capitol pe care deja l-am scris, de a admite ca am gresit, ca unele decizii nu au fost cele potrivite pentru noi.

Nu e nimic rusinos in a ne intoarce din drum cand simtim ca mergem in directia gresita, rusinos e sa inchidem ochii si sa ne afundam in bezna. Avem oportunitatea de a schimba ce vrem, cand vrem fiindca totul tine de noi, de energia noastra, de ceea ce alegem, de cat de mult vrem sa credem in noi.

Cand spunem ca nu mai putem, cand credem ca am atins limita, sa avem incredere ca in noi inca se mai gaseste energie. Cand suntem convinsi ca de mai mult nu suntem in stare, sa avem convingerea ca putem reusi mult mai mult decat credem.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016