Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si greselile sunt o forma de invatare

Tags: dezvoltare personala, viitor, incredere, oportunitati, invatare, greseli

Lucrurile nu sunt niciodata atat de rele pe cat ni se par. Avem la dispozitie metode prin care ne putem antrena sa facem fata unor situatii dificile si prin care putem reusi treptat sa devenim mai puternici in tot ceea ce facem.
Iata doar cateva exemple de astfel de activitati sau exercitii:

1. Invata sa ai incredere in tine.

Spune-ti asta zi de zi si fii atent la modul in care in cele din urma lucrurile se imbunatatesc. Urmeaza-ti intuitia si concentreaza-te asupra unui traseu pozitiv. Ai incredere in viitor si in ceea ce iti aduce. Daca ai incredere in ceea ce poti face si iti transformi pasiunea in actiune, vei reusi sa ajungi acolo unde iti doresti.

2. Fii atent la ceea ce inveti.

Greselile si esecurile sunt o forma de invatare. Daca drumul nostru in viata e foarte simplu, e foarte probabil sa mergem in directia gresita. Multe dintre obstacolele pe care le intalnim ne ajuta sa progresam si sa urmam un traseu care e numai al nostru. Uneori lucrurile trebuie sa mearga rau inainte de a merge mai bine.

3. Tempereaza-ti asteptarile.

Viata nu e "obligata" sa iti ofere ceea ce ii ceri sau ceea ce astepti sa se intample. Iar ceea ce iti doresti va veni rareori sub forma pe care ti-o imaginezi. Nu trece cu vederea alte oportunitati doar pentru ca ai in minte o imagine fixa a modului in care ar trebui sa se intample ceva.

Accepta lucrurile asa cum se intampla. Doar pentru ca ceva nu s-a intamplat asa cum sperai, nu inseamna ca nu e ceea ce trebuia sa se intample si ca nu te va ajuta sa ajungi in cele din urma unde iti doresti.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016