Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 alegeri pentru care iti vei multumi in viitor

Tags: dezvoltare personala, succes, vise, fericire

Ori de cate ori vrem sa incepem ceva insa decidem sa amanam, e bine sa privim putin catre un viitor luminos si sa ne imaginam ca peste ani ne vom fi dorit sa incepem azi.
Orice incepem, sa incepem de azi.

1. Alege sa fii tu. Sa porti o masca este extrem de obositor. Sa incerci sa fii in permanenta altcineva este din nou obositor. Nu conteaza ce cred ceilalti sau cum vrei tu sa fii vazut. Alege sa fii tu chiar si atunci cand nimeni altcineva nu te alege.

2. Apreciaza ce ai deja. Uneori, cand exploatam ceea ce avem deja, reusim sa obtinem mai mult decat ne-am fi imaginat vreodata. O zi frumoasa incepe cu ganduri frumoase. Cand te trezesti, gandeste-te cateva secunde la ce privilegiu iti este oferit pentru ca esti in viata. In momentul in care incepi sa vezi viata ca pe o binecuvantare, vei incepi sa si simti ca asa este.

3. Crede in tine si in visele tale. Cel mai greu moment in viata nu e cand altii nu te inteleg, ci cand tu nu te intelegi. Crede in tine si asculta-ti inima si instinctul. Recunoaste-ti calitatile si crede ca esti in stare sa faci ce iti doresti.

4. Gandeste pozitiv. Nu poti trai o viata optimista daca o privesti intr-un mod negativ. Fericirea pe pamant e o alegere pe care o putem face, nu un loc anume pe care sa-l tot cautam. Fa ca fiecare zi sa fie un vis implinit. Bucura-te de fiecare moment si fii recunoscator.

5. Actioneaza. Cei mai fericiti si cei mai de succes oameni sunt, de regula, cei care au reusit sa se desprinda de obiceiul de a amana lucrurile sau de a gasi scuze. Acestia gasesc acum satisfactie in munca pe care o depun, sunt productivi si condusi de pasiune. Iar tu poti fi exact la fel daca alegi sa actionezi si sa-ti indeplinesti visele.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016