Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cateva lectii pe care le vom invata in cele din urma

Tags: lectii, dezvoltare personala, fericire, frumusete, schimbare

Dar bine-ar fi sa le invatam cat mai devreme, nu-i asa? Sa alegem din ceea ce au trait altii fiindca nu ne permitem intotdeauna luxul de a invata numai din greselile noastre. Altfel spus, n-avem de ce sa incercam sa reinventam noi roata, mai ales atunci cand nu vom putea niciodata sa facem o lingura mai buna decat lingura care exista deja.

Iata, asadar, cateva lectii la care ne putem gandi ceva mai mult si din care avem cu siguranta de invatat:

1. Frumusetea vine din interior. Niciodata nu o sa fii la fel de frumos ca altcineva pentru ca poti fi frumos doar ca tine. Un om nu devine frumos atunci cand incearca sa devina frumos, ci atunci cand descopera in interior frumusetea care exista deja acolo.

2. Durerea are un scop. Durerea nu apare in viata noastra fara niciun motiv. Este un semn ca ceva trebuie sa se schimbe. Aceasta schimbare implica forta. Dar aminteste-ti ca un om puternic nu este cel care nu simte niciodata slabiciune, ci cel care alege sa faca un pas mai departe chiar si atunci cand simte ca nu mai poate face niciunul.

3. Exista oameni potriviti si oameni nepotriviti pentru fiecare dintre noi. Exista oameni falsi, dar exista si prieteni adevarati. Exista oameni care-ti vor smulge inima, dar exista si oameni care o vor pune la loc. Ai de ales cu cine vrei sa-ti petreci timpul. Prietenii adevarati au o inima sincera si te vor ajuta la nevoie. Ramai alaturi de oamenii care nu te-au dezamagit niciodata si care isi tin promisiunile.

4. Lucrurile asupra carora te concentrezi sunt cele care cresc. Nu lasa gandurile negative sa te copleseasca si nu lasa tristetea sa castige in fata bucuriei. In schimb, incurajeaza ceea ce iti place in loc sa critici ceea ce nu iti place. Cand alegi sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le iubesti, vei avea parte de mult mai multa bucurie si iubire in viata.

5. Ce nu incepi azi nu va fi finalizat maine. Saptamana are sapte zile, iar "intr-o zi" nu e una din ele. Intreaba-te daca ce faci te aduce mai aproape de locul in care vrei sa fii maine.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016