Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce e nou nu e neaparat si mai bun. Ce cred romanii despre noul iPad

Tags: ipad2, noul ipad, retina display, apple

Noul iPad a fost tratat cu destul de multa ironie de catre romani pe retetele de socializare, cei mai multi dintre acestia considerand ca noul gadget nu este... destul de nou.




Mai exact, ironizand pana si denumirea de "the new iPad", acestia sunt de parere ca aplicatiile si softurile actualizate nu reusesc sa atinga standarde suficient de inalte si ca nu le sunt astfel indeplinite anumite asteptari alimentate de zarva produsa inainte de lansarea noului iPad.

Unele site-uri care au facut comparatii intre iPad 2 si noul iPad atrag intr-adevar atentia asupra faptului ca diferentele dintre cele doua gadget-uri sunt minore si ca nu reusesc sa ii multumeasca pe cei care asteptau mult mai mult de la ceea ce a fost promovat pe piata drept "noul iPad".

Trebuie sa fim insa corecti si sa precizam ca noul iPad vine cu o rezolutie de doua ori mai buna, cu retina display si cu un nou procesor, in varianta 4G. Cu toate acestea, alte modificari efectuate raman nesemnificative.

Ceea ce a fost promovat pe piata ca Noul iPad s-a dorit un produs inovator, insa denumirea atat de neinspirata nu i-a adus decat o doza considerabila de ironie. Mai multe glume au aparut in urma acestei denumiri, mai ales dupa ce compania a anuntat ca numele a fost inspirat de faptul ca nu au vrut sa fie previzibili si sa lanseze... iPad3.

Cu toate acestea, stiind ceea ce stim acum despre noul iPad, putem spune ca numele de iPad3 ar fi putut sa atraga mai putine critici si ar fi trecut mai usor drept o varianta usor imbunatatita a modelului iPad2.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016