Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce gandim zi de zi, dar nu e adevarat

Tags: dezvoltare personala, succes, vis, lectii, eforturi, pasiune

Uitam de foarte multe ori sa fim atenti la gandurile care ne influenteaza mult mai mult decat am putea crede. Asa ca, de la o zi la alta, ne trezim prizonieri ai acelorasi obiceruri la care ne-am promis ca renuntam cu doar o zi inainte. Iata doar cateva dintre gandurile care ne strabat mintea in fiecare zi si care nu fac altceva decat sa ne tina pe loc:

1. Trecutul meu este un indicator al viitorului.


Nimic mai fals. Nu gasi in greselile din trecut un semn a ceea ce se va intampla cu potentialul tau din viitor, ci lectii care te ajuta sa cresti. Uneori lucrurile nu se termina cum ne-am dori, insa asta nu inseamna ca nu reprezinta lectii pretioase. Sa fii infrant este o conditie temporara, dar devine permanenta doar daca renunti sa mai incerci.

2. Imi pasa de parerile celorlalti.

Ignora opiniile nepoliticoase ale celor care aleg sa imprastie zvonuri fara sa ti le spuna in fata. Locul lor nu este in viata ta asa ca nu trebuie sa iti pese. Sa fii puternic nu inseamna ca trebuie sa lupti cu aceleasi arme. Adevarata putere inseamna sa fii suficient de intelept incat sa te detasezi de orice barfe cu fruntea sus.

3. Intr-o buna zi, o sa fac acel lucru care ma face fericit.

Uneori, in incercarea noastra de a-i face pe ceilalti fericiti, devenim nefericiti. Sa nu uitam ca singurul moment potrivit este cel prezent. Acum putem incepe orice ne propunem oricat ar parea uneori de inspaimantator. Primul pas este adesea cel mai greu, dar intotdeauna cel mai important.

4. Nu pot, e prea tarziu, nu sunt pregatit.

Toate acestea sunt scuze. Nu stim niciodata unde vom fi la finalul calatoriei insa stim unde suntem in fiecare zi si stim de unde putem sa pornim. Atitudinea noastra de zi cu zi este cea care ne va duce catre destinatie, insa calatoria in sine este cea mai importanta.

5. Nu am timp sa visez.

In viata e mai important sa ai un vis, chiar daca nu vei ajunge sa il indeplinesti cum ti-ai fi dorit. Gaseste o idee in care sa crezi. Descopera-ti pasiunea care te motiveaza suficient. Urmeaza-ti instinctul si invinge-ti temerile. Ai rabdare si fa oricate eforturi sunt necesare. Zambeste si indeplineste-ti visul. Si nu uita ca nu trebuie sa vezi toata scara ca sa incepi sa urci.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016