Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste profitul pe timp de criza cu InZonaTa!

Tags: marketing, in zona ta, inscrieere oferte speiale, crestere profit, oferte dee promovare

In fiecare zi primesti zeci de propuneri de la diverse companii, cu oferte de promovare & marketing pentru compania ta! Si, tot in fiecare zi, te gandesti cum iti poti creste profitul.
Exista 3 variante, general acceptate:

- cresti preturile
- cresti vanzarile
- reduci costurile.
 
Puterea de cumparare a scazut dramatic in ultimii 2-3 ani, iar sfarsitul crizei e departe... Asadar, ti-au ramas celelalte doua variante. Iar InZonaTa iti propune solutia perfecta pentru cresterea vanzarilor si reducerea costurilor de promovare: inscrierea ofertelor tale speciale pe www.InZonaTa.ro. Inscrierea ofertelor pe site este GRATUITA, iar tu trebuie sa platesti doar un comision la vanzarile efectuate prin InZonaTa.
 
Sistemul InZonaTa presupune transmiterea unui newsletter unic pe oferta, unui public mai restrans, dar care se potriveste profilului unui client fidel, care va genera profituri reale ani de zile!In plus, prin sistemul de localizare Google Maps, InZonaTa are grija ca ofertele valabile, de exemplu, in Bucuresti sa nu fie expediate si abonatilor din Cluj. Mai mult, promisiunea noastra este :

- Barbatii nu vor primi oferte la epilat.
- Nu vom bate biciclistii la cap cu oferte la RCA.
- Nu trimitem rezidentii din Berceni la goana dupa oferte din Pipera!

Faptul ca branduri precum Starbucks, H&M, BMW sau Microsoft fac oferte speciale inseamna ca promotiile sunt o strategie de marketing sanatoasa, eficienta si necesara pentru fidelizarea clientilor! De aceea dorim sa evidentiem faptul ca InZonaTa promoveaza oferte speciale, NU reduceri falimentare de tipul reducerilor cu 90% !
 
In acest moment, sunt 130 de oferte active pe site. A ta lipseste. Deocamdata.
 
Creeaza-ti contul, GRATUIT, chiar ACUM. Dureaza maximum 3 minute.
 
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016