Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Trend: Trecutul e la moda pe Google Plus

Tags: trecut, google trends, moda, google plus, tendinte

Pe Google Plus sunt in trend in aceasta saptamana mai multe filme si vedete. Dar pe langa starurile care continua sa fie la moda in orice perioada, trecutul pare sa ii faca pe oameni sa rememoreze mai multe amintiri pe care sa le si imparta cu noi.

Daca de obicei ne ferim sa aratam poze cu noi din tinerete si le preferam doar pe cele cu noi de pe vremea cand eram bebelusi si aratam, cu mici diferente, aproape la fel, de data aceasta pe Google+ veti da peste nenumarate imagini cu oameni care nu se sfiesc sa-si dezgroape amintirile de mai bine de acum 20 de ani.

Alegeri vestimentare care astazi par incerte si din categoria "Azi nu m-as imbraca asa nici sa ma platesti!", coafuri pe care azi nici in intuneric nu ai mai indrazni sa le porti si, de ce nu, prietenii care au trecut de testul timpului, toate acestea sunt imagini pe care le descoperim din nou, aduse la lumina zilei, in reteaua de socializare Google+.

O selectie care sper sa va aduca zambetul pe buze veti regasi mai jos, acestea fiind fotografii ale unor oameni care nu se tem de trecut si care au scotocit prin arhiva personala pentru a impartasi cu lumea intreaga unele dintre cele mai frumoase amintiri.



James Donovan a gasit astfel, in arhiva, o fotografie cu un echipament care azi ne face sa zambim amuzati, dar care la momentul respectiv era destul de practic. Sau nu?!


Dave Bell confirma cele spuse mai spus referitor la "Azi n-as purta asa ceva nici sa ma platesti". Nici eu, nici prietenii mei.




Tema pentru acasa cu subiecti cunoscuti, 20 de ani de mai tarziu.



O pagina numita Blast from the past (sinonima cu trend-ul din aceasta perioada) scoate la iveala petreceri pe care sigur multi dintre participanti au vrut ulterior sa le dea uitarii.



Wade Brooks intr-o masinuta care astazi ne-ar ajuta sa ne strecuram mai usor in trafic, dar care nu ne-ar apara prea mult de ploaie.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016