Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guerrilla Marketing a murit. Traiasca Guerrilla Marketing!

Tags: marketing, metode traditionale de marketing, publicitate, alexandru isail

Metodele traditionale de marketing au fost date uitarii si oamenii de marketing au iesit la atac pe campul de lupta numit acum publicitate. Miza este mare si trofeul este cel pe care orice antreprenor si om de marketing si-l doresc: fidelitatea consumatorului.
Neconventionalul este termenul care insumeaza cel mai bine caracteristicile si abilitatile guerrilla marketing, instrumentul care a revolutionat lumea afacerilor aducand companiilor o mare bila alba in tabara consumatorilor hartuiti si plictisiti de reclamele lipsite de sare si piper . Costumate in actiuni inovatoare, iesite din comun si de mare impact, concentrandu-se doar pe consumator si afisand un chip prietenesc, campaniile de guerrilla marketing nu pierd insa din vederea scopul oricarei afaceri, profitul. Obiectivul propus este de fiecare data atins.

Alexandru Israil - Guerrilla Marketing Master Trainer, va vorbi despre principiile perene si tacticile de actualitate in Guerrilla Marketing in cadrul celei de-a cincea editie a Conferintei Internationale de Marketing Direct, care va avea loc pe 26 septembrie, la Clubul Diplomatic.

“Din 1984 si pana acum, Guerrilla Marketing a ajutat mii de afaceri pe drumul lor spre succes. Jay Conrad Levinson, parintele conceptului, spune ca prin Guerrilla Marketing oamenii ating obiective conventionale (precum profitul sau placerea de a face afaceri) prin metode neconventionale (precum a investi timp si energie in locul banilor). Principiile de lucru si valorile de baza raman aceleasi, tacticile si instrumentele de lucru se adapteaza si evolueaza, iar luptatorii de guerrilla marketing sunt mereu cu un pas inainte si intotdeauna invingatori. La MID 2013 vom face focus pe cateva din aceste principii si pe tactici corespondente adaptate tehnologiilor si tendintelor actuale in marketing.” Alexandru Israil - Guerrilla Marketing Master Trainer

 
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016