Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbunatateste-ti viata acum si incepe cu lucrurile marunte

Tags: imbunatatirea vietii, obiceiuri proaste, calitatea vietii, motivatie, lucruri marunte, organizare, dezvoltare personala

Vrei sa iti imbunatatesti treptat calitatea vietii? Nu este atat de greu precum pare, trebuie doar sa iti doresti cu adevarat si sa nu iti pierzi motivatia. Iata cateva detalii minore, care insa iti pot schimba radical viata daca sunt luate in serios.
1. Trezeste-te mai devreme
De multe ori suntem grabiti si stresati pentru ca avem prea multe de facut, intr-un timp prea scurt. Daca alegi sa te trezesti mai devreme, vei fi mult mai productiv pe durata intregii zile si vei elimina stresul inutil si agitatia unei zile pline.
 
2. Organizeaza-te si fa-ti un plan
Principalul motiv pentru care devenim nelinistiti si stresati este faptul ca nu avem incredere in actiunile si in planurile noastre. Obisnuieste-te sa iti notezi pe hartie planurile. Astfel, iti vei linisti subconstientul, eliminand grijile pricinuite de lipsa unui plan.
 
3. Ai grija de sanatatea ta
Consideri ca bei suficienta apa? Deoarece lipsa apei in organism provoaca oboseala. Ai o alimentatie sanatoasa sau alegi mancaruri bogate in grasimi saturate care te fac sa te simti si mai nefericit? Stiai ca dispozitia este cauzata in mare parte de alimentatie si de starea de sanatate? Daca vei alege o alimentatie mai sanatoasa, vei observa treptat ca viata ta se va imbunatati.
 
4. Renunta la (cel putin) un obicei prost
Renuntarea la un obicei prost dar inradacinat adanc in comportament este greu de realizat si necesita mult timp si multa perseverenta. Insa odata ce reusesti sa scapi de un obicei prost, te vei simti cu adevarat biruitor si iti va fi mult mai usor sa renunti si la altele. Si, desigur, viata ta se va imbunatati.
 
5. Cere-ti scuze
Te-ai certat cu cineva de curand sau mai demult? Daca exista o persoana care este suparata pe tine in momentul de fata, sun-o si cere-ti scuze. Nu doar ca vei inveseli persoana respectiva, dar te vei simti si tu mult mai bine dupa ce scapi de sentimentul de vinovatie ce sta ascuns acolo, in adancurile inimii.
 
Nu este greu sa iti schimbi viata in bine, totul este sa iti doresti asta cu adevarat. Incepand cu lucrurile marunte, poti ajunge sa lucrezi apoi la cele mai importante si sa elimini definitiv fricile si nesiguranta care stau in calea fericirii tale.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016